2015年5月20日星期三

Scooby Doo Mahzendeki Hayalet Ücertsiz Online Giydirme Oyunu İncelemesi



Scooby Doo Mahzendeki Hayalet Ücertsiz Online Giydirme Oyunu ana sayfası

Scooby Doove Shaggy bir diğer gizemli ve çılgın mekanda daha avlanıyorlar, fakat bu sefer onlar tehlikede olabilirler. Bu ücretsiz giydirme oyununda, geçmiş noel hayaleti onları bu hayaletli evde izliyor ve bu korkunç hayaleti elbise giyip kandırmaları için senin yardımına ihtiyaçları var!


Korkutucu ruhtan kaçmak için, Scooby Doo ve Shaggy bir plan kurdular: Mahzene saklanıp kostüm giyerek kılık değiştirmeyi seçtiler. Kostümler etrafa saçılmış bir şekilde, hatta bazıları perdelerin veya elbise yığınların arkasında.

Onları ekranın sol köşesinde bulunan heykellerin stiline göre giydirmelisin. Mahzenin her bir köşesinden kostümleri bulun ve onları karakterlerin üzerine sürükleyin. Aynı zamanda sağ üst köşedeki zamanı kontrol etmeyi unutmayın. Zaman dolduğunda hayalet oradan geçecektir ve o zamana kadar giydirmeyi tamamlamalısınız. Eğer giydirme stiliniz istenenden faklı ise, hayalet size fark edecek ve anında kovalamaya başlayacak.

Gizli parçaları bulmak size zaman kaybettirebilir, fakat sizin gibi zeki insanların Scooby Doo ve Shaggy’I teklikeden kesinlikle kurtarabileceğine inanıyorum! Şimdi Scooby Doo Mahzendeki Hayalet oyununu oynayın!


online flash oyun


没有评论:

发表评论