2015年5月20日星期三

Abur Cubur Makinesi İlginç Online Bilmece Oyunu İncelemesi



Scooby Doo Abur Cubur Makinesi Online Bilmece Oyunu Açılış Sayfası

Scooby Doo is hungry now and he wants some snacks. But what’s between Scooby and his lovely snacks are various gears, cranks, levers, treadmills, and so on. He needs your help to guide the cookies into Scooby’s mouth.

Scooby Doo acıktı ve şimdi biraz abur cubur istiyor. Fakat Scooby Doo ile abur cubular arasında çeşitli dişliler, krankler, kaldıraçlar ve pedal mili gibi bir çok şey mevcut. Kurabiyeleri Scooby’nin ağzına götürmesi için sizin yardımınıza ihtiyacı var.


Scooby Doo Abur Cubur Makinesi oyun kontrolleri ve açıklamaları

İşiniz basit. Mekanizmayı etkinleştirmek için sadece doğru zamanda, doğru sırada üzerlerine tıklayın ve abur cuburlar teslim edilsin. Örneğin bir pedal milinin sonundaki oka tıklarsanız, dönüş yönünü değiştirebilirsiniz. Eğer dişlilerden birine tıklarsanız abur cuburlar yukarı sıçrayabilir.

Scooby Doo Abur Cubur Makinası oyunu ekran görüntüsü

Yüksek puan kazanmak için, elmaz şekilli “Scooby Doo madalyaları”nı teslim boyunca toplamanız gerekir. Açma kapama düğmelerine abur cubular ile vurup kapalı çıkışları açabilirsiniz. Ve ne yaparsanız yapın makara şekilli öğütücülere dikkat edin. Onlar Scooby’nin abur cuburlarını yok eder, Scooby’nin ağlamasına sebep olur!

En keyifli zamanlar için ve daha yüksek puanları kazanmak için tıklamalarınızın sınırlarını zorlamayı deneyin. Bu Scooby Doo online bilmece oyunu çok keyifli fakat bir o kadar da zorludur. Scooby Doo Abur Cubur Makinesi oyununun keyfini çıkarın.


eğlenceli oyunlar oyna


没有评论:

发表评论