2015年5月20日星期三

Adem ve Havva 2 ücretsiz online flash bilmece oyunu

Şirin bilmece oyunu Adem ve Havva’nın önceki bölümlerinde, Adem kah iyi kah kötü şeyler geçirerek Cennete varmış ve sonunda Havva’yı bulmuştu… Fakat ne olduysa oldu, Adem, Havva tarafından bir yere kapatıldı! Adem ve Havva 2 oyununda, küçük Ademimizin çıkış bulmasını ve gerçek aşkını aramasına yardım edeceksiniz! 


Adem ve Havva 2 oyununu oyna

Görünüşe göre Cennet, Adem’in zannettiği kadar da güzel bir yer değil. Havva onu tutsak etti ve özgürlüğünü kaybetti! Adem şu an yaşadığı hayattan dolayı mutlu değil, bundan dolayı Havva’dan kaçmaya karar verdi ve gerçek aşkı bulmak için yolculuğuna başladı.


Adem ve Havva 2 oyununda, Havva’dan kaçın

Farenizi kullanıp etraftaki nesnelere tıklayarak onlarla temas kurun. Doğru nesnelere doğru sırayla tıklayın ve Adem’in ilerlemesini sağlayın. Ancak ve ancak tüm tuzaklar ve tehlikeler ortadan kaldırıldığında, Adem bir sonraki sahneye geçebilir.

Adem ve Havva 2 sonu

Adem bu sefer tepelerin ve vadilerin arasından yolculuk ediyor ve sonunda hayal ettiği kadını, saraydaki en güzel prensesi buluyor! Adem’e tebrikler, fakat o sizin yardımınız olmadan yapamaz. Bu noktayı oynayın, Adem ve Havva 2 bilmece oyununa tıklayın, prenses ile evlenin! Burayatıklayarak Oynayın.



没有评论:

发表评论