2015年5月18日星期一

Kingdom Rush Oyun İncelemesi

Gerek ses efektleri ile, gerek görüntü kalitesi ve senaryosuyla tamamıyla gerçek bir kule savunma oyunudur. Günümüzün en popüler flash oyun strateji oyunu olan Kingdon Rush’ın en iyi özelliği bir çok alanda birçok seviye atlama şansınızın olmasıdır. 


Oyun ana menüsü çok basit ve kolaydır. “Start” butonuna tıklayarak oyuna giriş yapabilirsiniz. Ardından “Local Save” yazan bölüme tıklayıp kendi bilgisayarınızda oluşturacağınız alanı kullanarak kullanıcı oluşturabilirsiniz. “New Game” ile yeni oyuna başlayıp, harita üzerinden “Start Here” yazan kaleyi seçmelisiniz. Ardından zorluk derecenizi de belirleyerek oyuna başlayabilirsiniz. 


Oyuna ilk başladığınızda size oyun tanıtımı ve oynama bilgileri gösterilecektir. Oyunu fareniz ile rahatça oynayabilirsiniz. Oyun içerisinde oluşturduğunuz kuleleri gelen savaş dalgalarını engelleyerek kazandığınız altınlar ile geliştirebilirsiniz. Oyundaki amacınız gelen kötü niyetli ırkları kendi kalenize sokmamanızdır. Oyun her geçen seviyede zorlaşacaktır fakat bu sizi korkutmasın. Her seviye atladığınızda kullanabileceğiniz yeni yetenekler açabileceksiniz. 

Başarı ile tamamladığınız her bölüm için kazandığınız puanlar ile yeni yetenekler ve yeni güçler açabilir veya geliştirebilirsiniz. Büyü, ateş, kılıç, ok, top ve defans güçlerinizi arttırabilirsiniz. Her yeni yetenek ile daha fazla güçleneceğinizi sakın unutmayın. 

Her geçen bölümde yeni canavarlar, yeni karakterler ve yeni haritalarla süslenmiş Kingdom Rush, kule savunma severler için eşsiz bir keyif sunar. Ayrıca yeni güçlerinizi zamanında kullanmaye ve askerlerinizi doğru yönlendirmeye izin verilmektedir.

Oyunu tamamladığınızda klasik bölüm sonu canavarı karşınıza çıkacaktır. Seçeceğiniz oyun zorluk seviyesine göre bu canavarı alt etmek gerçekten yorucu olabilir.
Size gerçek bir oyun keyfi sunacak bu oyunu www.11oyun.com adresinden oynayabilirsiniz. 









没有评论:

发表评论