2015年5月5日星期二

Pou Ninja

Pou ninja oyunu oyna online oynamak için kız için ücretsiz bir oyundur. Pou Ninja Fruit Ninja benzer bir bulmaca oyunudur. Tek amaç kesmek için! kes! Pou kesti! çeşitleri ekranda belirecektir! Onların açılan önce hepsini kesmek zorunda! Ve bomba kesip asla! İyi eğlenceler!

Ücretsiz tarayıcınızda Pou Ninja oynayabilirsiniz:Kahramanımız pou dur durak bilmeden yeni maceralarla karşınızda olmaya devam ediyor. Sevimli oyuncumuz pou bu kez fruit ninja'dan esinlenerek farklı bir macerada sizinle. Sizlerle daha önce paylaştığımız fruit ninja ve angry birds fruit ninja oyunları gibi bir tür havada kesme oyunu olan bu oyunu oynarken yapmanız gereken pouyu kılıçla doğramaktır. Pou ninjayı PLAY yani oyna butonuna tıklayarak başlatın. Ardından maceraya başlayın. Bunu yaparken dikkat etmeniz gereken kural arada bir atılan bombaları kesmemektir. Aksi halde eksi puan alırsınız ve bu da oyunu bitirmenize engel olmaktadır. En güzel pou oyunlarını sizler için paylaşmaya devam edeceğiz. İyi eğlenceler. Pou Ninja bir aksiyon oyunları!

Harbi oyuncu oyunları oynarken geçemediğiniz, yardım almak istediğiniz veya yorumlarınızı paylaşmak istediğiniz her türlü konuda diğer oyuncularla sohbet amaçlı veya bilgilendirme amaçlı yorumlarınızı gönderebilir, oyunlardaki geçemediğiniz kısımlar hakkında veya sorularınızı sormak için yorumları kullana bilirsiniz.

没有评论:

发表评论