2015年5月18日星期一

Liquid Measure 2 Oyun Logosu

Liquid Measure 2,smartcode tarafından geliştirilen su toplama, fizik bulmaca oyunudur. Oyunun görevi, suyu direk olarak kapların içine dökerek doldurmaktır. Öğeleri hareket ettirerek su akışını kontrol edebilirsin. Bazı parçalar ikinci bölümde mevcuttur, taşma kapları, su ayrıcıları ,her boyutta kaplar ve tüpler.

Liquid measure 2 oyununda su kapları ve tüpleri

Suyu uygun kaplara dökerken , israf etmeyiniz. Sizinde beklediğiniz gibi başka bir uygulamayla yönetmediğiniz durumda normal olarak su aşağı doğru akar.  Farenizi kullanarak çeşitli öğeleri sürükleyip bırakarak uygun su yolunu kurabilirsiniz.

Liquid Measure 2 oyununda borulaı doğru yerlere sürükleme

Standart borular ve kaplar dışında kullanmak için başka öğeler de mevcuttur. Taşma kapları, gerekli suyu aldıktan sonra fazla suyu bırakır.

Su ayırıcıları, su akımını iki eşit parçaya ayırır. Eğer suyu başarıyla döktünüz veya tamamen bitirdiğinizde, ekranın sağındaki boruyu tıklayarak veya boşluk tuşuna basarak suyu açın.

Liquid Measure 2 oyununda sıvıları israf etme

Liquid Measure 2 oyunu zeki bulmaca mekanizması ve estetiği ile, sizi yarım saatten fazla meşgul edebilir. Zorluk derecesi belki kolay ama zeki ve profesyonel sunumu susuzluğunuzu bir süre giderebilir.

没有评论:

发表评论