2015年5月20日星期三

Sal Savaşları Ücretsiz Online Atış Beceri Oyunu


Sal savaşları ücretsiz online atış beceri oyunu ana sayfası

Şimdi karşınıza bugünün en çok puan alan ücretsiz flash game oyunu Raft Wars. Eğlenceli ve neşeli atış beceri oyunu, şimdi oynayın ve düşmanı yenmek için arkadaşlarınızla birlik olun.


Sal savaşları oyunu hikaye arkaplanı

Hadi neşeli küçük Simon’la tanışalım. Simon plajda eğleniyor ve yapmak üzere olduğu muhteşem bir keşif onun hayatını sonsuza dek değiştirmek üzere. Simon evinin yanındaki kumu kazarken müthiş bir elmas bulur. Bu iyi haber kısa zamanda gazetelere yansır ve bunun üzerine kötü adamlar Simon’u soymak için plan yaparlar. Şimdi arkadaşlarınla birlik olma ve senin hakkın olanı koruma zamanı!

Sal savaşları oyunu kontrol ve talimatları

Farenizi hareket ettirerek köşeleri seçin, fareyi sürükleyerek gücü belirleyin ve ateş etmek için serbest bırakın. Düşmanlarınız top tarafından vurulunca ya da birbirlerine çarpınca yaralanır, fakat onları denize itmek her zaman daha kolaydır.

Sal savaşları oyununda sal ve silahınızı yükseltin

Your enemies will become more plentiful as you progress, and they vary from neighborhood to Vikings, even samurais. Their weapons and accuracy gradually increase, making it harder to overcome them. But with more practice I believe that you can always keep them away from your treasures!

İlerledikçe düşmanlarınız daha da çeşitlenecektir ve onlar Viking hatta samurai bile olabilirler. Onların silahları ve vurma hassasiyetleri git gider artacak, bu da onların üstünden gelmenizi zorlaştıracaktır. Fakat daha fazla pratik yaparak hazinenizi onlardan her zaman uzak tutabileceğinize inancım tam!

Island Runner oyunu







没有评论:

发表评论