2015年5月26日星期二

Hoşlanmadığın Ünlüleri Yere Ser


İnsanlar yaşam tarzları, zenginlikleri, eylemleri ile medyanın dikkatini çekerek ünlenebilirler. Dünyada kesin sevdiğiniz ve sevmediğiniz bazı ünlüler vardır. Hoşlanmadığınız ünlülere onlar hakkinda nasıl hissettiğinizi söylemek istermiydiniz? Onlara aklınızdan geçenleri söyleyin, veya belki onlara bir şaplak atmak istersiniz? Aradığınız fırsat ayağınıza geldi, hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu ünlüler sizin yumruk ve tokatlarınız karşısında sessizce acı çekecekler.

Celebrity Smack Down 4
Bunlar Paris Hilton veya Tom Cruise değildir, kurgusal olarak ortaya çıkarılan dört ünlüdür. Bu ünlüler gerekirse acımasız ve şeytanca savaşır. Büyük bir iyilik için onları yere sererek kariyerlerini bitirebilir misiniz?

Celebrity Fight Club
Celebrity Fight Club, çılgınca ve bağımlılk yapan flash boks oyunudur. Oyunda objeleri, ünlüleri boks maçında öldüresiye dövmek ve onun hakkında bir hikaye anlatmak için yaşatmak.

Celebrity Bash
Celebrity Bash oyunu, nefret ettiğiniz ünlüye yumruk atmanızı ve nakavt etmenize olanak sağlar. Heyecan verici ve eğlenceli boks oyunudur. Sağ ve sola yumruk atmak için fareye tıklayınız, savunma için boşluk tuşunu kullanınız.

The Kanye West Torture Chamber
Kanye West, sersem bir müzikal dehadır, aynı zamanda öldüresiye dayak yediği yeni işkence odasının yıldızıdır. Bu eğlenceli oyunda çeşitli nesnelerle ona işkence etmekten hoşlanacaksın.

Help Pedro Catch the Flies
Pedro, önceden popüler bir adam olarak her zaman her yerde parti yapardı. Şu an ise evde kendisini durmadan rahatsız eden sineklerle tek başına ve onlardan kurtulmaktan başka bir iş yapmıyor. Bu oyunda sinekleri yakalama becerinizi test edin. Sadece sineklerin belirdiği yönlere doğru aşağı, yukarı, sağ, sol ok tuşlarına basınız.

Kayıp Ada Avcıları


Yıllar önce Jack Treepwood adlı korsan altın pusulayı buldu. Bu pusula saklı fantastik hazineleri gösteriyordu. Pusula sayesinde sayesinde Jack Treepwood “Şanslı Jack” adını aldı alarak dünyanın en zengin korsanı oldu, fakat “TAOKI” adasını bulma isteğinden kısa bir süre sonra pusulanın bir parçasını kaybetti. Şanslı Jack hakkındaki efsane hikayeyi bir kitaptan okuduktan sonra “TAOKI” adasını bulmaya karar verdin. Senin maceran Stachmou and the Golden 
Compassoyununda başlıyor.

Gizemli adanın diğer tarafında, Frankenstein, iskelet, baltalı babanne, şeytani palyaço ve diğerleri gibi bir çok ölümsüz zombi bulunmaktadır! Pirates VS Undead oyununda ölümsüz orduları yararak Jack Treepwood tarafından gizlenen hazineyi bulunuz.

Ne yazık ki! Hazineleri bulduktan sonra, şehre dönmek için şeytani korsanların bulunduğu yoldan geçmek zorundasın. Cannon Blast oyununda gülle atarak ve düşmaların tüm gemilerini batırarak şeytani korsanlardan kendini savun!

Sorunlardan hiçbir zaman kurtulamayacaksın! O şeytani korsanlar tarafından kaçırıldın ve onların iğrenç gemilerinden birine hapsedildin. Acele ederek korsan gemisinden kaçmak için fazla zamanın kalmadı.

Şeytani korsan kaptanı ve mürettabatını gemiden atın ve onların hazineleri ile birlikteiğrenç Causality Pirate Ship’ iele geçirin. Daha sonra, sonsuza kadar mutlu yaşamak için eve yelken açın.

Best Shot with the Best Sniper Games


Eğer dürbünlü silah atışlarından hoşlanıyorsanız, hazırladığımız en iyi sniper oyunları listesi kesinlikle zamanınızı harcamaya değecektir. Hedeflerinizi dürbünle takip ederek saklandığınız yerden ateş açın ve bu süreç boyunca sinsice hiçbir şey olmamış gibi beklemek oldukça eğlencelidir. Bugünkü listemizde sizin için bu özelliklere uygun olan oyunları seçtik , bu sayede büyük bir kısım keskin nişancı oyununu eleyerek sizin için uygun olan oyunu hızlıca seçebilirsiniz.

Clear Vision 5

Clear Vision 5 oyunu seni profesyonel suikastçı Tyler yerine koyar, işinden istifa etmeden önce süpermarket temizlikçisidir. Bu sosyal çöküntü, yanlış arkadaş ve aldatma sarmalının başlangıcıdır. Silahını al ve görüş alanındaki hedefleri temizle!

Mort the Sniper

Bu şeytani şehirde, serseriler ve pislikler herzaman sorun yaratmaktadır. Neyse ki, en iyi tetikçi olarak bunlarla ilgilenmek senin görevin. Yetenek ve becerilerini göster,  Mort the Sniper’ da istenen görevleri tamamla.

Hitman Sniper

Hitman Sniperoyunu, hedef özelliklerinin görev açıklamalarından alınması gereken keskin nişancı atış oyunudur. Silah ayarlarına bakınız, her seferinde düşebilir. Dikkatlice açıklamaları okumayı unutmayınız, çünkü bazı görevler sadece hedeflere ateş etmekten daha fazlasıdır.

Foxy Sniper Pirate Shootout

Sen korsanları engellemek için devlet adına çalışan güzelliği ile etkileyen keskin nişancı Agent Foxy’sin. Görev açıklamarına dikkat ediniz ve Foxy Sniper Pirate Shootoutoyununda görev açıklamalarını takip ediniz.

The Sniper

Hiç Normandiya çıkartmasında operasyon Neptün’ ün bir parçası olacağınızı hayal ettiniz mi? İngiliz komando birliğinde keskin nişancı olarak görev yapmaktasın, sahil çıkartmasından sadece bir kaç saat önce düşman hatlarının arkasına paraşütle indin. The Sniper oyununda, düşman hedeflerini yok et, düşmanın operasyonlarını boz ve kuzey kanadını koru.


Araba yarış oyunları - Kırmızı taksi oyun 4



Kırmızı taksi oyun serisinin en yeni versiyonu olan 4. oyun ile yeniden sizlerle birlikteyiz. Oyunumuz Pegas Games tarafından tamamen Türkçe olarak geliştirilmiştir ve bu yüzden eğlence keyfinizi çok daha arttırmakta. 

Öncelikle oyun açılış ekranında English yazan sağ alt taraftan Türkçe seçimini yapın ve Başla diyerek oyuna giriş yapın kırmızı taksi 4 oyunu ayrıca kırmızı taksi zamanda gezi olarakta bilinmekte. Her bölümde taksimizi kontrol etmek için faremizi kullanmalıyız bu oyunda birçok farklı zorlu bölüm yer alırken kırmızı taksi 4 ün görevleri git gide artmakta bakalım sizlerde bu güzel arabayla eğlenceyi dibine kadar yaşayabilecek misiniz ?


2015年5月24日星期日

Chop the Heels


Chop the Heels oyununun en yeni versiyonu olan 2. sürümü ile yeniden sizlerleyiz. Oldukça zorlu bir oyun olsada hiçbirşey imkansız değildir öyle değil mi arkadaşlar. Becerilerinizi segileyeceğimiz Chop the Heels 2oyunu içerisinde ilk olarak kahverengi topukları kırmak için uğraşacağız zor olduğu kadar eğlencelide olan topuk kırmacada en önemli noktalardan birisi toğuğun tam orta noktasına vurmak eğer farklı bir yerine vurarsanız topuk yan çevrilip düşebilirsiniz. 

Eğer yamulttuğunuz bir topuk olursa yine bunu düzeltme imkanınız olacaktır ama sıra ile gideceğiniz oyunda birçok farklı bölüm bulunuyor bakalım tüm topukları bu ikinci oyunda kırmayı başarabilecekmisiniz.




Araba Yiyen Araba 3


Smokoko tarafından geliştirilen araba yşyen araba adlı bu oyunumuzda serinin üçüncü serisi yeniden bizleri yarışa ve güzel bir araba oyununa davet ediyor. Kısa bir hikayeden sonra başlayacak olan araba yiyen araba 3 oyunu 20 farklı can alıcı araba sahnesindne oluşuyor shop bölümü ile arabamızı da geliştirebileceğimiz bu oyunda zor normal ve en zor olmak üzere farklı adımlar yer alıyor. 

Yön tuşları ile yolda ilerlerken elmasları toplamamız lazım bunun yanı sıra kral gibi ilerlemeniz ve duruşunuzu asla bozmamaız gerekmektedir. X tuşu sayesinde turbomuzu açıp nitro hızında ilerleyebilecek ve Boşluk tuşuna basarak bizi yemeye gelen diğer arabaları yoketmek için roket fırlatabileceğiz. Bunun yanı sıra arabamızın üzerinde yer alan silahta sürekli kendi kendine ateş edip düşmanlarımızı araba yiyen araba 3 oyununda yok edebilecek. Topladığımız tüm elmasları mağaza bölümünde değerlendirerek farklı silahlar ve arabalara alıp burada değerlendirebilecek ve bu sayede çok daha güçlü bir araba sahibi olabileceğiz.




Zeka Şekilleri



Beceri ve zeka gerektiren yeni oyunumuz aktif oluyor. Zeka şekilleri ismiyle aktif hale getirdiğimiz oyuna giriş yapabilmek için ilk olarak yüklenme barının tamamen dolmasını beklememiz gerekiyor. Bar tamamen dolduktan sonra ana ekrandaki seçeneklerden play yazılı olana tıklayıp 1. bölümü seçerek oyunu başlatıyoruz. Oyunu başlattıktan sonra karşımıza karmaşık bir şekil geliyor. 

Tek yapmamız gereken şeklin parçalarını birleştirip o şekli oluşturmaktır. Eğer bunu başarırsak, amacımıza ulaşarak katıldığımız birinci seviyeyi tamamlamış oluruz. Seviyeler geçildikçe oyun zorlaşarak devam ediyor ve öncekilerinde olduğu gibi hayvan şekillerini çözmeye çalışıyoruz. Genel olarak mantığının böyle olduğu oyunda, kontroller tamamen fareyle sağlanıyor. Fare dışında herhangi bir kontrol tuşu bulamadık. Yapılacaklar da bunlarla sınırlıdır. Zeka şekilleri oyununda başarılar dileriz.

En güzel kız oyunları

Ölüm Treni 3


Oyun treni oyun serisine her ay yeni bir bölüm eklenirken bu ay serinin 3. bölümü ile yeniden sizlerleyiz toplam 3 bölümden oluşan oyunumuzda öncelikle level seçim kısmından level 1 seçimini yaparak oyuna başlayacağız tren raylarında giderken ölüm treni 3 ile ilerlerken yolda karşımıza çeşitli altınlar ve engelelr çıkacaktır bunları aşmak için zıplamalısınız. 

Hızımızı ve topladığımız altın sayısını arttırdıkça treninizi geliştirmek için kazanacağınız parada artacaktır bunun yanı sıra oyunda ateşte edebilirsiniz farenizin sol tuşunu kullanarak karşıdan gelen yarasa ve benzeri yaratıkları vurabilirsinizher bölümde belirli atış hakkınız var bu yüzden mermilerinizi boş yere kullanmamalısınız. Treninizi eğer kalırsanız buradaki ekranlardan geliştirebilirsiniz silahlarını tren yapısını motor ve daha pekçok farklı yeri geliştirerek ölüm treni 3 oyununu hızlandırabilirsiniz.

strateji oyunu

2015年5月20日星期三

Adem ve Havva 2 ücretsiz online flash bilmece oyunu

Şirin bilmece oyunu Adem ve Havva’nın önceki bölümlerinde, Adem kah iyi kah kötü şeyler geçirerek Cennete varmış ve sonunda Havva’yı bulmuştu… Fakat ne olduysa oldu, Adem, Havva tarafından bir yere kapatıldı! Adem ve Havva 2 oyununda, küçük Ademimizin çıkış bulmasını ve gerçek aşkını aramasına yardım edeceksiniz! 


Adem ve Havva 2 oyununu oyna

Görünüşe göre Cennet, Adem’in zannettiği kadar da güzel bir yer değil. Havva onu tutsak etti ve özgürlüğünü kaybetti! Adem şu an yaşadığı hayattan dolayı mutlu değil, bundan dolayı Havva’dan kaçmaya karar verdi ve gerçek aşkı bulmak için yolculuğuna başladı.


Adem ve Havva 2 oyununda, Havva’dan kaçın

Farenizi kullanıp etraftaki nesnelere tıklayarak onlarla temas kurun. Doğru nesnelere doğru sırayla tıklayın ve Adem’in ilerlemesini sağlayın. Ancak ve ancak tüm tuzaklar ve tehlikeler ortadan kaldırıldığında, Adem bir sonraki sahneye geçebilir.

Adem ve Havva 2 sonu

Adem bu sefer tepelerin ve vadilerin arasından yolculuk ediyor ve sonunda hayal ettiği kadını, saraydaki en güzel prensesi buluyor! Adem’e tebrikler, fakat o sizin yardımınız olmadan yapamaz. Bu noktayı oynayın, Adem ve Havva 2 bilmece oyununa tıklayın, prenses ile evlenin! Burayatıklayarak Oynayın.



Abur Cubur Makinesi İlginç Online Bilmece Oyunu İncelemesi



Scooby Doo Abur Cubur Makinesi Online Bilmece Oyunu Açılış Sayfası

Scooby Doo is hungry now and he wants some snacks. But what’s between Scooby and his lovely snacks are various gears, cranks, levers, treadmills, and so on. He needs your help to guide the cookies into Scooby’s mouth.

Scooby Doo acıktı ve şimdi biraz abur cubur istiyor. Fakat Scooby Doo ile abur cubular arasında çeşitli dişliler, krankler, kaldıraçlar ve pedal mili gibi bir çok şey mevcut. Kurabiyeleri Scooby’nin ağzına götürmesi için sizin yardımınıza ihtiyacı var.


Scooby Doo Abur Cubur Makinesi oyun kontrolleri ve açıklamaları

İşiniz basit. Mekanizmayı etkinleştirmek için sadece doğru zamanda, doğru sırada üzerlerine tıklayın ve abur cuburlar teslim edilsin. Örneğin bir pedal milinin sonundaki oka tıklarsanız, dönüş yönünü değiştirebilirsiniz. Eğer dişlilerden birine tıklarsanız abur cuburlar yukarı sıçrayabilir.

Scooby Doo Abur Cubur Makinası oyunu ekran görüntüsü

Yüksek puan kazanmak için, elmaz şekilli “Scooby Doo madalyaları”nı teslim boyunca toplamanız gerekir. Açma kapama düğmelerine abur cubular ile vurup kapalı çıkışları açabilirsiniz. Ve ne yaparsanız yapın makara şekilli öğütücülere dikkat edin. Onlar Scooby’nin abur cuburlarını yok eder, Scooby’nin ağlamasına sebep olur!

En keyifli zamanlar için ve daha yüksek puanları kazanmak için tıklamalarınızın sınırlarını zorlamayı deneyin. Bu Scooby Doo online bilmece oyunu çok keyifli fakat bir o kadar da zorludur. Scooby Doo Abur Cubur Makinesi oyununun keyfini çıkarın.


eğlenceli oyunlar oyna


Scooby Doo Mahzendeki Hayalet Ücertsiz Online Giydirme Oyunu İncelemesi



Scooby Doo Mahzendeki Hayalet Ücertsiz Online Giydirme Oyunu ana sayfası

Scooby Doove Shaggy bir diğer gizemli ve çılgın mekanda daha avlanıyorlar, fakat bu sefer onlar tehlikede olabilirler. Bu ücretsiz giydirme oyununda, geçmiş noel hayaleti onları bu hayaletli evde izliyor ve bu korkunç hayaleti elbise giyip kandırmaları için senin yardımına ihtiyaçları var!


Korkutucu ruhtan kaçmak için, Scooby Doo ve Shaggy bir plan kurdular: Mahzene saklanıp kostüm giyerek kılık değiştirmeyi seçtiler. Kostümler etrafa saçılmış bir şekilde, hatta bazıları perdelerin veya elbise yığınların arkasında.

Onları ekranın sol köşesinde bulunan heykellerin stiline göre giydirmelisin. Mahzenin her bir köşesinden kostümleri bulun ve onları karakterlerin üzerine sürükleyin. Aynı zamanda sağ üst köşedeki zamanı kontrol etmeyi unutmayın. Zaman dolduğunda hayalet oradan geçecektir ve o zamana kadar giydirmeyi tamamlamalısınız. Eğer giydirme stiliniz istenenden faklı ise, hayalet size fark edecek ve anında kovalamaya başlayacak.

Gizli parçaları bulmak size zaman kaybettirebilir, fakat sizin gibi zeki insanların Scooby Doo ve Shaggy’I teklikeden kesinlikle kurtarabileceğine inanıyorum! Şimdi Scooby Doo Mahzendeki Hayalet oyununu oynayın!


online flash oyun


Sal Savaşları Ücretsiz Online Atış Beceri Oyunu


Sal savaşları ücretsiz online atış beceri oyunu ana sayfası

Şimdi karşınıza bugünün en çok puan alan ücretsiz flash game oyunu Raft Wars. Eğlenceli ve neşeli atış beceri oyunu, şimdi oynayın ve düşmanı yenmek için arkadaşlarınızla birlik olun.


Sal savaşları oyunu hikaye arkaplanı

Hadi neşeli küçük Simon’la tanışalım. Simon plajda eğleniyor ve yapmak üzere olduğu muhteşem bir keşif onun hayatını sonsuza dek değiştirmek üzere. Simon evinin yanındaki kumu kazarken müthiş bir elmas bulur. Bu iyi haber kısa zamanda gazetelere yansır ve bunun üzerine kötü adamlar Simon’u soymak için plan yaparlar. Şimdi arkadaşlarınla birlik olma ve senin hakkın olanı koruma zamanı!

Sal savaşları oyunu kontrol ve talimatları

Farenizi hareket ettirerek köşeleri seçin, fareyi sürükleyerek gücü belirleyin ve ateş etmek için serbest bırakın. Düşmanlarınız top tarafından vurulunca ya da birbirlerine çarpınca yaralanır, fakat onları denize itmek her zaman daha kolaydır.

Sal savaşları oyununda sal ve silahınızı yükseltin

Your enemies will become more plentiful as you progress, and they vary from neighborhood to Vikings, even samurais. Their weapons and accuracy gradually increase, making it harder to overcome them. But with more practice I believe that you can always keep them away from your treasures!

İlerledikçe düşmanlarınız daha da çeşitlenecektir ve onlar Viking hatta samurai bile olabilirler. Onların silahları ve vurma hassasiyetleri git gider artacak, bu da onların üstünden gelmenizi zorlaştıracaktır. Fakat daha fazla pratik yaparak hazinenizi onlardan her zaman uzak tutabileceğinize inancım tam!

Island Runner oyunu







2015年5月18日星期一

Liquid Measure 2 Oyun Logosu

Liquid Measure 2,smartcode tarafından geliştirilen su toplama, fizik bulmaca oyunudur. Oyunun görevi, suyu direk olarak kapların içine dökerek doldurmaktır. Öğeleri hareket ettirerek su akışını kontrol edebilirsin. Bazı parçalar ikinci bölümde mevcuttur, taşma kapları, su ayrıcıları ,her boyutta kaplar ve tüpler.

Liquid measure 2 oyununda su kapları ve tüpleri

Suyu uygun kaplara dökerken , israf etmeyiniz. Sizinde beklediğiniz gibi başka bir uygulamayla yönetmediğiniz durumda normal olarak su aşağı doğru akar.  Farenizi kullanarak çeşitli öğeleri sürükleyip bırakarak uygun su yolunu kurabilirsiniz.

Liquid Measure 2 oyununda borulaı doğru yerlere sürükleme

Standart borular ve kaplar dışında kullanmak için başka öğeler de mevcuttur. Taşma kapları, gerekli suyu aldıktan sonra fazla suyu bırakır.

Su ayırıcıları, su akımını iki eşit parçaya ayırır. Eğer suyu başarıyla döktünüz veya tamamen bitirdiğinizde, ekranın sağındaki boruyu tıklayarak veya boşluk tuşuna basarak suyu açın.

Liquid Measure 2 oyununda sıvıları israf etme

Liquid Measure 2 oyunu zeki bulmaca mekanizması ve estetiği ile, sizi yarım saatten fazla meşgul edebilir. Zorluk derecesi belki kolay ama zeki ve profesyonel sunumu susuzluğunuzu bir süre giderebilir.

Kingdom Rush Oyun İncelemesi

Gerek ses efektleri ile, gerek görüntü kalitesi ve senaryosuyla tamamıyla gerçek bir kule savunma oyunudur. Günümüzün en popüler flash oyun strateji oyunu olan Kingdon Rush’ın en iyi özelliği bir çok alanda birçok seviye atlama şansınızın olmasıdır. 


Oyun ana menüsü çok basit ve kolaydır. “Start” butonuna tıklayarak oyuna giriş yapabilirsiniz. Ardından “Local Save” yazan bölüme tıklayıp kendi bilgisayarınızda oluşturacağınız alanı kullanarak kullanıcı oluşturabilirsiniz. “New Game” ile yeni oyuna başlayıp, harita üzerinden “Start Here” yazan kaleyi seçmelisiniz. Ardından zorluk derecenizi de belirleyerek oyuna başlayabilirsiniz. 


Oyuna ilk başladığınızda size oyun tanıtımı ve oynama bilgileri gösterilecektir. Oyunu fareniz ile rahatça oynayabilirsiniz. Oyun içerisinde oluşturduğunuz kuleleri gelen savaş dalgalarını engelleyerek kazandığınız altınlar ile geliştirebilirsiniz. Oyundaki amacınız gelen kötü niyetli ırkları kendi kalenize sokmamanızdır. Oyun her geçen seviyede zorlaşacaktır fakat bu sizi korkutmasın. Her seviye atladığınızda kullanabileceğiniz yeni yetenekler açabileceksiniz. 

Başarı ile tamamladığınız her bölüm için kazandığınız puanlar ile yeni yetenekler ve yeni güçler açabilir veya geliştirebilirsiniz. Büyü, ateş, kılıç, ok, top ve defans güçlerinizi arttırabilirsiniz. Her yeni yetenek ile daha fazla güçleneceğinizi sakın unutmayın. 

Her geçen bölümde yeni canavarlar, yeni karakterler ve yeni haritalarla süslenmiş Kingdom Rush, kule savunma severler için eşsiz bir keyif sunar. Ayrıca yeni güçlerinizi zamanında kullanmaye ve askerlerinizi doğru yönlendirmeye izin verilmektedir.

Oyunu tamamladığınızda klasik bölüm sonu canavarı karşınıza çıkacaktır. Seçeceğiniz oyun zorluk seviyesine göre bu canavarı alt etmek gerçekten yorucu olabilir.
Size gerçek bir oyun keyfi sunacak bu oyunu www.11oyun.com adresinden oynayabilirsiniz. 









Jam XM Future Racing GameJam XM Gelecek Yarış Oyunu

Galaksideki en iyi sürücü olduğunu kanıtla! Bu uzak gelecektir. Galaksiler arası yarış turnuvasında yer alacaksın.



Rakiplerinin bir kısmıgalaksideki diğer gezegenlerden geliyor ve çok vahşiler. Ve bir kısmı da tehlikeli ve çok kurnaz.
Jam XM, galaksilerarasıyarışturnuvalarında yer alabilimek için seni uzak geleceğe götürecek bir dinamik arcade yarış oyunudur.
Meydan okumayıkabul et, bonusları topla ve eğlenmeye başla.
Oyunun kontroli basit ve kolaydır, sadece yön tuşlarını, WASD tuşlarını kullanarak veya farenin sol tıkına basılı tutarak arabanı kullanabilirsin. Arabalara çarpamanın yanında, ctrl tuşuna basarak plasma atıcıları ve roketleri ateşleyebilirsin. Yolu kayganlaştırmak veya diğer araçların gidişlerini engellemek için yere maden dökmek amcıyla shift tuşunu kullanabilirsin. Örneğin, plasma atıcıyı güçlendirmek daha fazla atış olanağı sunar. Gelişmiş sürümler daha fazla yağ kullanmanı sağlar. Geliştirme arabanın görünüşünü de değiştirir. Tereddüt etme, galaksinin şampiyonluğunu elde etmek için savaş!

HOHOHO Sari Kar Çizme Oyunu


Merry Chiristsmas Dots! Santa’nın senin için nasıl yıl başı hazırladığını biliyor musun?

Santa’mom sihirli sarı mürekkebiyle numaralınoktaları birleştirerek yıl başı yediyeler hazırlaması biraz garip gelebilir.

Dışarda ağaçların arasında yıl başıyedileyeri tasarlamakla meşgul. Acele Et! Yıl başı akşamı yaklaşıyor, dünyanın her yerindeki tüm çocuklara hediyeler hazırlaması ve hediyeleri kızağıyla dağıtması için ona yardım etmen gerekiyor. Sen de Santa’ın çocuk listesinde olabilecek misin? “İyi” olmak için, Santa’nın hediye hazırlamasına yardımcı ol!

HOHOHO SarıKar, kesesinde bulunan sihirli sarı bir mürekkeple Santa’nın çocuklara hediyeler hazırlamasına yardımcı olmaya dayalı bir boyama oyunudur.

Karlı alanda çok çalıştığı için santanın yüzünü görmeyeceksin. Her bir seviyede, karlar üzerinden bulunan bir çok nokta vardır. Başlamak için tıklayabilirsin, kesedeki sarı sihirli mürekkepe bitmeden fareyi hareket ettirerek numaralı noktaları olması gerektiği gibi birleştirmen gerekiyor. Figürleri ne kadar hızlı tamamlarsan, o kadar yüksek puan alırsın. Şimdi Santa’ya Yardım Et!


kız oyunları

2015年5月8日星期五

Çılgın Golf Arabası 2 oyunu oyna


Çılgın golf arabası veya çılgın gold cart olarak bilinen oyunun ikinci sürümü bugün itibariyle yayınlandı. Araba yarış oyunları geliştirme seçeneklerinden tutun birçok farklı bölüm yer alırken, shop kısmına girerek golf arabası 2 deki farklı arabaları satın alabiliyor ve satın aldığınız bu arabalara motor ve benzeri araç ekipmanları ekleyerek çok daha hızlı bir şekilde golf arabası 2 oyununda ilerleyebiliyorsunuz.


Oyuna başladıktan sonra isminizi yazın ve arabanızı seçin. Burada muhtemelen sadece bir tane araba açık olacak devam edin ve bölüm seçim ekranından da çılgın golf arabası 2 deki ilk bölümü seçerek bir an önce oyuna başlayın ki paraları toplayın hemen ve hızlı bir şekilde.Golf aracını yön tuşları ile kontrol edeceğiniz bu araba oyununda boşluk tuşu ile zıplayabilir kalan nitro ve canınızı alt kısıma bakarak görebilirsiniz. Her bölüm sonunda kazandığınız para çerçevesinde alışveriş yapıp arabanıcızı güncelleyebildiğiniz bu oyunu eminim seveceksiniz.

Age of War 2 oyunu oyna


Çağlar boyu savaş serisinin 2. Strateji oyunu oyna olan Age of War 2 oyunu oyna yine farklı bir savaş ve savunma deneyimi sizleri bekliyor olacak. Max Games tarafından geliştirilen oyunumuzda iki farklı takım var ve her takım kendi adamlarını kullanarak bir diğerine saldırı için asker gönderiyor olmalı. Çağlar boyu savaş 2 oyununu buradaki linktende oynayabileceğiniz gibi buradan ingilizce ismi ilede oynayabiliyorsunuz.


Oyun yüklenince age of war 2  oyunu oyna yazısı dev bir şekilde karşınıza gelecek burada START GAME yazan yere basmalısınız ardından zorluk seviyesi seçmelisiniz efsanevi müziği ile bizleri bekleyen oyunumuzda üst bölümde dört farklı saldırı ve gelişim aşaması bulunuyor adamları çıkartacağımız kısım ilk bölümde ardından binamıza dikebileceğimiz yardımcı araçlar bulunuyor. Specials kısmında ise özel güçlerimizi ortaya çıkartabiliyoruz. Upgrades kısmı ise çağ atlamamızı sağlarken en alt kısımlarda ise kalan canımızı görebiliyoruz. Altın sayımızın önemli olduğu oyunda diğer taraftaki düşmanları yokettikçe kazanacak ve savaşın galibi olacağız. Çağ atladıkça daha iyi ve daha güzel bir savaşın sizleri bekleyeceği age of war 2 oyununda bakalım kazanan hangi takım olacak?

2015年5月5日星期二

Pou Ninja

Pou ninja oyunu oyna online oynamak için kız için ücretsiz bir oyundur. Pou Ninja Fruit Ninja benzer bir bulmaca oyunudur. Tek amaç kesmek için! kes! Pou kesti! çeşitleri ekranda belirecektir! Onların açılan önce hepsini kesmek zorunda! Ve bomba kesip asla! İyi eğlenceler!

Ücretsiz tarayıcınızda Pou Ninja oynayabilirsiniz:Kahramanımız pou dur durak bilmeden yeni maceralarla karşınızda olmaya devam ediyor. Sevimli oyuncumuz pou bu kez fruit ninja'dan esinlenerek farklı bir macerada sizinle. Sizlerle daha önce paylaştığımız fruit ninja ve angry birds fruit ninja oyunları gibi bir tür havada kesme oyunu olan bu oyunu oynarken yapmanız gereken pouyu kılıçla doğramaktır. Pou ninjayı PLAY yani oyna butonuna tıklayarak başlatın. Ardından maceraya başlayın. Bunu yaparken dikkat etmeniz gereken kural arada bir atılan bombaları kesmemektir. Aksi halde eksi puan alırsınız ve bu da oyunu bitirmenize engel olmaktadır. En güzel pou oyunlarını sizler için paylaşmaya devam edeceğiz. İyi eğlenceler. Pou Ninja bir aksiyon oyunları!

Harbi oyuncu oyunları oynarken geçemediğiniz, yardım almak istediğiniz veya yorumlarınızı paylaşmak istediğiniz her türlü konuda diğer oyuncularla sohbet amaçlı veya bilgilendirme amaçlı yorumlarınızı gönderebilir, oyunlardaki geçemediğiniz kısımlar hakkında veya sorularınızı sormak için yorumları kullana bilirsiniz.

Stick squad 3 oyunu oyna

Stick squad 3 oyunu oyna mor sitesinde! Oyuna başlamak için start, play tuşuna basın oyuna başlayın oyun içerisindeki talimatlara uyarak oyunu oynayın. İyi silah oyunları .


Oyun yepyeni bir konumda 20 yeni ana misyon ve üzerinde 60 hedefleri vardır. Yeni bad-ass tüfek el tabancaları, saldırı tüfeği ve tabii ki keskin nişancı tüfekleri,...

Yabancı dilde açıklamasını yaptığımız bu stick squad 3 oyna yurt dışında çok popüler bir oyundur. Gerçek anlamda oyuncuyu bilgisayara bağlayan bu oyunda sizlere başarılar diliyoruz. Oyun içerisinde nasıl oynandığı hakkında fikir edinebilirsiniz. İstekli şekilde oynayacağın bu oyun tam sana göre.