2015年4月29日星期三

Özel Tim – Ne kadar iyi bir askersin?

İyi bir asker misin? Gizli görevler ve takım ruhu tam bana göre mi diyorsun? O halde çok gizli bir görev için kurulan özel time sen de katıl!


Okyanusun ortasında kimsenin yerini bilmediği bir yerde çok gizli deneylerin yapıldığı bir laboratuvar kuruldu. Bu laboratuvarda kötü ellere geçmemesi gereken önemli buluşlar mevcut ve şu anda ada terörist grupların işgali altında. Adadaki buluşların ve bilim adamının kurtarılması için ordu tarafından en iyi askerler seçilerek özel tim oluşturuldu. Siz de üstün askerlik başarılarınızdan dolayı “Özel Tim” davet ediliyorsunuz. Eğer davetimizi kabul ediyorsanız görev yerinde hayatta kalabilmeniz için hazırlamış olduğumuz yazımızı daha dikkatli okuyun ve görevinizi başarılı bir şekilde yerine getirin.

En İyi silah oyunları oyna kategorisinde yer alan Özel Tim başarılı ve kaliteli grafikleri ile dikkat çekiyor. Oyuna başladığımızda karşımıza campaign, challenges ve quick match şeklinde üç oyun seçeneği çıkıyor. Eğer amacınız oyundan önce biraz ısınma yapmak ise quick match seçeneğini seçip alıştırma yapabilirsiniz. Bölüm geçmeli olarak oynamak istiyorsanız o zaman campaign seçeneğini seçerek oyunumuza giriş yapabilirsiniz. Oyunda toplamda 15 farklı bölüm bulunuyor. İlk bölümde oyuna bir bilim adamı olarak başlıyorsunuz ve ikinci bölüme geldiğinizde asker olarak devam ediyorsunuz. Oyunun bazı bölümlerinde tek bir kişi olarak düşmanlarla savaşıyor bazı bölümlerinde ise tim arkadaşlarınızın yardımıyla düşman askerlerini öldürüyorsunuz.

Oyunun Oynanışı

Oyunumuz hem klavye hem de fare yardımı ile oynanıyor. Fare hedeflerinize nişan almakta ve onlara ateş etmekte kullanıyor. Klavye ise sağa, sola,aşağıya,yukarıya hareket etmek için, silah değiştirmek için kullanılıyor. Dileyen takipçilerimiz daha detaylı bilgiyi aşağıdaki resimi inceleyerek edinebilirler:

Oyunda en fazla dikkat etmeniz gereken şey oyun ekranın sol ve sağ tarafındaki göstergeler. Bu göstergelerden soldaki askerimizin ne kadar gücünün kaldığını , sağdaki ise silahınızda ne kadar mermi kaldığını gösteriyor. Eğer buralara dikkat etmezseniz çatışmanın tam ortasında mermisiz ya da güçsüz kalıp ölebilirsiniz.

Her çatışma sonrası mutlaka kalan gücünüzü kontrol edin . Eğer az gücünüz varsa çatışmanın olmadığı tenha bir yer seçin orada bekleyin. Bekleme esnasında gücünüz yavaş yavaş artacaktır.
Oyun sırasında karşınıza çıkan sağlık paketlerini ve mermi kutularını toplamalısınız. Fazladan alınan sağlık ve mermiler oyun esnasında gerçekten çok işe yarıyor ve sizi ölmekten kurtarıyor.
Oyunda her bölümü geçebilmek için belirli sayıda askeri öldürmeniz gerekli. Bundan dolayı çatışmalardan kaçmayın ve fazla düşman öldürmeye çalışın.


Bazı bölümlerde askerimizin önüne kapalı kapılar çıkabiliyor. Bu kapıların üzerine ateş ederek kapıları açabilirsiniz.

Oyun hakkında benim sizlere tavsiyelerim burada sona erdi. Siz de oyunu oynayacak arkadaşlara faydalı olması açısından kendi tecrübelerinizi yorum atarak bizlerle paylaşırsanız çok seviniriz. Herkese iyi eğlenceler dileriz.









没有评论:

发表评论