2015年4月14日星期二

Handless Millionaire 2 oyunu oyna

Bu oyun biraz korkunç olabilir ama korkmayın. Çünkü bir o kadar da eğlenceli görünüyor. Oyuna başlarken göreceksiniz. Yedi tane seviye karşımıza çıkacak. Oyunu sadece Mouse ile oynuyoruz. Birinci seviyeyi seçerek ready seçeneğine basın ve başlayın. Bir giyotin var ve belli zaman aralıkları ile aşağı doğru iniyor.

Handless Millionaire Oyunu Oyna 11oyun Sitesinde! Oyuna başlamak için start, play tuşuna basın oyuna başlayın oyun içerisindeki talimatlara uyarak oyunu oynayın. İyi Oyunlar.

Bu giyotine elimizi kolumuzu kaptırmadan giyotinin karşısından dökülen paraları tutmak zorundayız. Bunun için elinizi Mouse ile hareket ettirerek Mouse tuşu ile paraları yakalamanız gerekiyor. Diyelim ki yandınız ve bir yeriniz kesildi. Bu durumda oyun size bir güzellik daha yapıyor. Sağ elinize zarar geldiyse sol elinizi kullanın diyor. Ve böylece oyuna devam edebiliyorsunuz.

Handless Millionaire Oyunu da Eğlenceli oyunlar oyna hakkında daha detaylı bilgiyi oyunun içinde bulabilirsiniz. Oyunu oynarken aralarda değişik seçeneklerin size yardımcı olmak için çıktığını görebilirsiniz ki bunlardan bir tanesi süpürge. Onu tuttuğunuz zaman paralar sizin tarafınıza doğru otomatik olarak çekilecektir. Bölüm ilerledikçe paranız artar. Handless Millionaire 2, el ve göz dikkatinizi sağlayacak oyunlardan bir tanesi.


没有评论:

发表评论