2015年4月15日星期三

Cubikill 6 Rick Oyunu Oyna

Yıllardır aynı şirkette çalışan adam, iş arkadaşlarının kötü davranışlarına ve aşağılamalarına sonunda dayanamaz ve cinnet geçirir. Eline aldığı her türlü cisimle hayatını kabusa çeviren iş arkadaşlarına saldıran adamı yönettiğimiz bu oyunda keyifli dakikalar geçireceksiniz.


Cubikill 6 rick oyunu , yıllardır aynı şirkette çalışan ve onun aptal meslektaş Dave tahammül vardır bir adam olarak oynayacak bir birlik 3d oyun . Ama bugüne kadar , ne zaman Rick yeterli ve oldu o olacak hayatını iş yerinde bir kabus ne yaptı her meslektaş intikam . Talimatlar : CubiKill 6 çalmak için, etkileşim için farenizi kullanabilirsiniz olacaktır .

Aynı şirkette çalışmaktan bıkan adam artık bunalıma girdi ve ofisi yerler bir etmek için etraftan çeşitli aletler bulup etrafa saldırır işte bu oyuna Cubikill diyoruz. Cubikill oyunu 1,2,3,4 ve en son 5. sürümü çıkmıştı bugün ise 6. versiyonu ile oyun tekrar karşımızda eski oyunlara göre Cubikill 6 farklı anmasyon ve amaçlara sahip yine etraftaki zarar verici maddelerle ofiste bulunan insanlara saldırıyor ve bu şekilde bölümleri geçmeye çalışıyoruz. Aksiyonun bol bol yer aldığı bu oyunda bakalım siz ne kadar cinnet geçirecek Cubikill 6 oyununda kaç puan toplayarak listedeki yerinizi alacaksınız.

没有评论:

发表评论