2015年4月29日星期三

Özel Tim – Ne kadar iyi bir askersin?

İyi bir asker misin? Gizli görevler ve takım ruhu tam bana göre mi diyorsun? O halde çok gizli bir görev için kurulan özel time sen de katıl!


Okyanusun ortasında kimsenin yerini bilmediği bir yerde çok gizli deneylerin yapıldığı bir laboratuvar kuruldu. Bu laboratuvarda kötü ellere geçmemesi gereken önemli buluşlar mevcut ve şu anda ada terörist grupların işgali altında. Adadaki buluşların ve bilim adamının kurtarılması için ordu tarafından en iyi askerler seçilerek özel tim oluşturuldu. Siz de üstün askerlik başarılarınızdan dolayı “Özel Tim” davet ediliyorsunuz. Eğer davetimizi kabul ediyorsanız görev yerinde hayatta kalabilmeniz için hazırlamış olduğumuz yazımızı daha dikkatli okuyun ve görevinizi başarılı bir şekilde yerine getirin.

En İyi silah oyunları oyna kategorisinde yer alan Özel Tim başarılı ve kaliteli grafikleri ile dikkat çekiyor. Oyuna başladığımızda karşımıza campaign, challenges ve quick match şeklinde üç oyun seçeneği çıkıyor. Eğer amacınız oyundan önce biraz ısınma yapmak ise quick match seçeneğini seçip alıştırma yapabilirsiniz. Bölüm geçmeli olarak oynamak istiyorsanız o zaman campaign seçeneğini seçerek oyunumuza giriş yapabilirsiniz. Oyunda toplamda 15 farklı bölüm bulunuyor. İlk bölümde oyuna bir bilim adamı olarak başlıyorsunuz ve ikinci bölüme geldiğinizde asker olarak devam ediyorsunuz. Oyunun bazı bölümlerinde tek bir kişi olarak düşmanlarla savaşıyor bazı bölümlerinde ise tim arkadaşlarınızın yardımıyla düşman askerlerini öldürüyorsunuz.

Oyunun Oynanışı

Oyunumuz hem klavye hem de fare yardımı ile oynanıyor. Fare hedeflerinize nişan almakta ve onlara ateş etmekte kullanıyor. Klavye ise sağa, sola,aşağıya,yukarıya hareket etmek için, silah değiştirmek için kullanılıyor. Dileyen takipçilerimiz daha detaylı bilgiyi aşağıdaki resimi inceleyerek edinebilirler:

Oyunda en fazla dikkat etmeniz gereken şey oyun ekranın sol ve sağ tarafındaki göstergeler. Bu göstergelerden soldaki askerimizin ne kadar gücünün kaldığını , sağdaki ise silahınızda ne kadar mermi kaldığını gösteriyor. Eğer buralara dikkat etmezseniz çatışmanın tam ortasında mermisiz ya da güçsüz kalıp ölebilirsiniz.

Her çatışma sonrası mutlaka kalan gücünüzü kontrol edin . Eğer az gücünüz varsa çatışmanın olmadığı tenha bir yer seçin orada bekleyin. Bekleme esnasında gücünüz yavaş yavaş artacaktır.
Oyun sırasında karşınıza çıkan sağlık paketlerini ve mermi kutularını toplamalısınız. Fazladan alınan sağlık ve mermiler oyun esnasında gerçekten çok işe yarıyor ve sizi ölmekten kurtarıyor.
Oyunda her bölümü geçebilmek için belirli sayıda askeri öldürmeniz gerekli. Bundan dolayı çatışmalardan kaçmayın ve fazla düşman öldürmeye çalışın.


Bazı bölümlerde askerimizin önüne kapalı kapılar çıkabiliyor. Bu kapıların üzerine ateş ederek kapıları açabilirsiniz.

Oyun hakkında benim sizlere tavsiyelerim burada sona erdi. Siz de oyunu oynayacak arkadaşlara faydalı olması açısından kendi tecrübelerinizi yorum atarak bizlerle paylaşırsanız çok seviniriz. Herkese iyi eğlenceler dileriz.









Sirk Gösterisi Zeka Oyunu


Sirk gösterisi oyununa giriş yapabilmek için yüklendikten sonra oyna butonuna tıklıyoruz. Daha sonra karşımıza gelen ekrandan tekrar oyna butonuna tıklayarak bölüm seçme ekranına geçiş yapıyoruz. Bu kısımda 30 bölüm yer alıyor.

İlk bölümü seçerek oyuna giriş yapıyoruz. Oyunda fare kontrolleri ile yaratığı kontrol ediyoruz. Yapmamız gereken tek şey, gösterileri başarı ile tamamlamak ve sonraki bölümlere geçmek. İyi eğlenceler dileriz.

2015年4月15日星期三

Cubikill 6 Rick Oyunu Oyna

Yıllardır aynı şirkette çalışan adam, iş arkadaşlarının kötü davranışlarına ve aşağılamalarına sonunda dayanamaz ve cinnet geçirir. Eline aldığı her türlü cisimle hayatını kabusa çeviren iş arkadaşlarına saldıran adamı yönettiğimiz bu oyunda keyifli dakikalar geçireceksiniz.


Cubikill 6 rick oyunu , yıllardır aynı şirkette çalışan ve onun aptal meslektaş Dave tahammül vardır bir adam olarak oynayacak bir birlik 3d oyun . Ama bugüne kadar , ne zaman Rick yeterli ve oldu o olacak hayatını iş yerinde bir kabus ne yaptı her meslektaş intikam . Talimatlar : CubiKill 6 çalmak için, etkileşim için farenizi kullanabilirsiniz olacaktır .

Aynı şirkette çalışmaktan bıkan adam artık bunalıma girdi ve ofisi yerler bir etmek için etraftan çeşitli aletler bulup etrafa saldırır işte bu oyuna Cubikill diyoruz. Cubikill oyunu 1,2,3,4 ve en son 5. sürümü çıkmıştı bugün ise 6. versiyonu ile oyun tekrar karşımızda eski oyunlara göre Cubikill 6 farklı anmasyon ve amaçlara sahip yine etraftaki zarar verici maddelerle ofiste bulunan insanlara saldırıyor ve bu şekilde bölümleri geçmeye çalışıyoruz. Aksiyonun bol bol yer aldığı bu oyunda bakalım siz ne kadar cinnet geçirecek Cubikill 6 oyununda kaç puan toplayarak listedeki yerinizi alacaksınız.

Cooking Mama Oyunu- Mama Kills Animals Oyunlar

Kafanızda çağdaş Şükran merkezinde nedir?Genellikle büyük kavrulmuş türkiye merkezli büyük bir yemek, var.Şükran Günü zaten bu yana, pişirme mama bayram için hazırlanıyor.

Onu bütün bu yemek pişirmek yardımcı olacak mı? Şimdi yemek edelim!


Cooking Mama Oyunu- Mama Kills Animals bir şükran yemeği hazırlamak umuduyla bir hindi pişirmek için mama kılavuzu takip etmek gerekir hangi Yemek Mama popüler oyun serisi bir ironi kanlı kopyasıdır.

Bu kanlı flaş oyun gelin Şükran kurşun up türkiye zulüm bilinçlendirmek olduğunu.Behead bağırsak, ve açgözlü için hedeflerken bir hindi şeyler "Mama Daha Meaner!".
Bu oyun çocuklar için uygun değildir ve bazı insanlar rahatsız olabilir kan içerir.
Eğer koparmak gibi, Şükran Günü için dilim, malzeme ve sos türkiye hazırlayın. Eğer saat yendi miyim?

Behead, gut, and stuff a turkey while aiming for the coveted "Meaner Than Mama!".





2015年4月14日星期二

Bailout Bonus Breakdown oyunu

Bailout Bonus Breakdown flash oyunu. Kurtarma Bonus Beatdown, bu biraz intikam teslim ve sent daha az bu execs vurmak için zamanı. Uzakta güvenlik tarafından çekilen önce hızlı yumruklar atın.

Handless Millionaire 2 oyunu oyna

Bu oyun biraz korkunç olabilir ama korkmayın. Çünkü bir o kadar da eğlenceli görünüyor. Oyuna başlarken göreceksiniz. Yedi tane seviye karşımıza çıkacak. Oyunu sadece Mouse ile oynuyoruz. Birinci seviyeyi seçerek ready seçeneğine basın ve başlayın. Bir giyotin var ve belli zaman aralıkları ile aşağı doğru iniyor.

Handless Millionaire Oyunu Oyna 11oyun Sitesinde! Oyuna başlamak için start, play tuşuna basın oyuna başlayın oyun içerisindeki talimatlara uyarak oyunu oynayın. İyi Oyunlar.

Bu giyotine elimizi kolumuzu kaptırmadan giyotinin karşısından dökülen paraları tutmak zorundayız. Bunun için elinizi Mouse ile hareket ettirerek Mouse tuşu ile paraları yakalamanız gerekiyor. Diyelim ki yandınız ve bir yeriniz kesildi. Bu durumda oyun size bir güzellik daha yapıyor. Sağ elinize zarar geldiyse sol elinizi kullanın diyor. Ve böylece oyuna devam edebiliyorsunuz.

Handless Millionaire Oyunu da Eğlenceli oyunlar oyna hakkında daha detaylı bilgiyi oyunun içinde bulabilirsiniz. Oyunu oynarken aralarda değişik seçeneklerin size yardımcı olmak için çıktığını görebilirsiniz ki bunlardan bir tanesi süpürge. Onu tuttuğunuz zaman paralar sizin tarafınıza doğru otomatik olarak çekilecektir. Bölüm ilerledikçe paranız artar. Handless Millionaire 2, el ve göz dikkatinizi sağlayacak oyunlardan bir tanesi.