2015年1月18日星期日

Biraz Korkutucu Ama Yıldırım Kadar Hızlı

Hızlanmak mı istiyorsunuz? Kolay kontrol, nitro hızlandırıcıları ve diğer yüksek hız süprizleri ile yarış oyunlarının tadını çıkartın! Yıldırım gibi hızlı olup parlama zamanı! Fizik kurallarına dayalı çeşitli araba kaydırma yarış oyunları bulunmaktadır. Bu oyunların kontrolu basit ve kolaydır, “W” tuşunu kullanarak hızlanır ve “S” tuşunu kullanarak fren yaparsınız, ama “A” ve “D” tuşları ile dengeyi sağlamaya çalışırsınız. Yıldırım McQueen gibi yarış kariyerinize hazırlanın!  Araba yarış oyunları bedava on 11oyun.com! 

Yıldırım McQueen olarak yarışmaya ne dersiniz?

Cars 2 Driving oyununda yıldırım McQueen olarak yarışarak sürüş becerinize meydan okuyun. Sizin göreviniz önceki bölümler gibi basittir. Yıldırım McQueen’ini renkli gökdelenler içindeki büyük şehirde inişli çıkışlı yollarda kontrol etmek.

Siz zorluklar içindeki elmassınız.

Hill Climb Racing oyunu hakkında ilk izleniminiz heyecanlı olmayabilir. Oyunun grafiği ilkel ve müzikleri çok tekrarlamasına rağmen oyunu daha yakından incelediğinizde fizik kurallarına dayalı bu oyunda zorlayıcı deneyimler bulacaksınız.

Hadi biraz çılgın akrobasi yapalım!

Çılgın akrobasi istiyor musun? Havada ileri veya geri çevrilmek? İşte hepsi burada! En gözüpek çatlak sürücü grubu, akrobasi yarış şampiyonası Renegade Racing’ da para ve şöhret için rekabete hazır!

Canavar kamyon yarışmasını kazanın.

GRRR!!! Şampiyona meydan okumaya hazır mısınız? Frenleri dondurup yarışa başlayın! Monsters Wheels oyununda yarışmaya hoşgeldiniz: hızınınızı çılgınca artırın, akrobasi yapın, para kazanın ve arabalarınızı yenileyin. En büyük şampiyonaya katıl. Canavar-kamyon-yarışmasını-kazanın.

Düt! Hedefe güvenle kargo teslimi.

Profesyonel kamyon sürücüsü olarak, tek bir kutu bile kaybetmemek için kamyonunuzu sabit tutmak ve tehlikeli yollara dikkat etmek için navigasyonunuza büyük önem göstermeniz gerekmektedir. Road Devil oyununda kamyonunuzu kullanarak gerekli sayıdaki sandıkları hedefe ulaştırın ve para kazanın. Düt!-Hedefe-güvenle-kargo-teslimi.

Kum tepesi macerasıdır.

Dune Buggy oyununda puan kazanmak için kumsal arabası ile akrobasi yapın, yıldız toplayın ve kafataslarından uzak durun. Tehlike dolu bölümlere dikkat edin! Hedefe ulaşırken kaygan yolda sürüş yeteneklerinizi ortaya çıkartmalısınız.







没有评论:

发表评论