2015年2月25日星期三

Düzenli Taşıyıcı Maceraları

Kaplumbağa ve tavşan masalında ne meydana gelirse gelsin, gerçek hayatta hızlı ve düzenli olan yarışı kazanır. Fakat, sanal dünyada böyle değildir, dünyanın en hızlı yarışçısı olmayı hayal eden bahçe salyangozunu anlatan bilgisayar animasyonlu komedi filmi Turbo dışında salgangozun başrol oynadığı çok film yoktur. Diğer biriside oyun serisi Snail Bob’ tur. Snail Bob etkileyici bir seridir, esprili bulmaca oyununda oyuncular salyangoz Bob’ u çeşitli maceralarda yönetir.

11oyun Mısır Hikayesi oyunu

Salyangoz Bob tekrar tehlikededir! Snail Bob 3 oyununda, Bob yanlışlıkla zaman makinesini tetikleyerek kendini antik Mısır’ a göndermiştir. Sıcak çölden geçerken ona yardım et!

11oyun Aşk Hikayesi oyna

Salyangoz Bob, çok başarılı bir şarkıcı olan ruh eşini bulur. Ruh eşi ormanda tehlikelerle dolu performanslar ve bulmacalar sergilemektedir.Fakat Snail Bob 5 Love Story oyununda,sevgili yaşlı Bob aşkı için herşeyi yapabilir ve arkadaşlarından aldığı küçük yardım ile çok yakında güneş ışında serbestçe dolaşabilecektir.

11oyun Kış Hikayesi oyun

Snail Bob Winter Story oyununda, bizim favori sıska kahramanımız uğursuz bir hemstır tarafından kaçırılarak ormanın derinliklerine götürülen Santa’ yı kurtarmaya gidecektir. Yılbaşı hediyeleri için Bob, Santa’ yı yeşil hemstırın elinden kurtarmak zorundadır.

11oyun Ada Hikayesi oyunlari

Snail Bob 8 Island Story oyununda, donmuş ve karlarla kaplı kara parçasına güle güle diyoruz, Bob’ un yolu okyanusun içinde sıcak fakat tehlikeli ormana düşer. Meraklı salyangoza gizemli ada macerasında rehberlik et!




没有评论:

发表评论