2015年1月17日星期六

SpiderMan Ve Tuhaf Takipçileri

 
Spider-Man’in hikayesini hepimiz biliriz, gerçekten biliriz. Yalnız lise hayatı, örümceğin ısırığı ile kazandığı süper güçlerle değişir. Yeraltında bazı hormonsal değişimler geçirir ve teyzenin dünyanın neden bir kahramana ihtiyacı var konuşmasını yaparken suçlularla mücadeleye başlar. New York şehrinde ağlarla sallanarak suçlularla çarpışır. Flash oyunları ilerleyen bölümlerinde jöle ahtapot, iğrenç kurbağa ve tüylü örümcek gibi bir çok tuhaf Spider-Man takipçileri ortaya çıkarsa şaşırmayın.
Dokunaç, dil gibi garip nesneler yardımıyla kendi bölgelerinde sallanırlar. Hadi birlikte kontrol edelim.
Gerçek Spider-Man’e uygun olarak hazırlanmış flash oyununda, Spider-Man tavandan aşağı sarkarak havadaki örümcek paralarını toplar. Bu örümcek paraları şeytamsı canavarlara aittir, bu yüzden her zaman onların saldırılarından sakınmanız gerekmektedir.
Spiderman-Trilogy
Ne? Spider-Man’in takipçisi olarak, insanlığın son umudu silah sadece senin dilin mi? Kulağa çok garip geliyor olabilir. Tuhaf kurbağa arkadaşlarını katil sineklerden korumak için sığınak hazırlıyor. Her bölümde bu küçük pis yaratıkları yok edin. Dilinizi kullanarak onları aşağı çekin ve etrafında döndürün.
Frogout oyna
Jöleden yapılmış ahtapota benzeyen diğer bir Spider-Man takipçisi. Günlük hayatta hiç yaşayan renkli ahtapot gördünüz mü? Tamam, şans ayağınıza geldi. Oyundaki sevimli ahtapot sizin istediğiniz kadar dokunaçlarını uzatabilir. Esnettiği dokunaçlar ile duvara tutunabilirsiniz, havada arkaya ve öne sallanarak odadan firar edebilirsiniz.
Jelly Lam oyun
İşte burada herhangi bir hormonsal değişiklik geçirmemiş gerçek örümcek. Hedefinize kilitlenin ve akşam yemeği için onları ağınızda döndürün. Bunun adına doğal seleksiyon denir. Spiderman’in yeteneklerine meydan okuyun, sizin amacınız yapışkan ağı kullanarak hızlıca yiyebildiğiniz kadar sivrisinek yemektir ve bu arada sarı arılardan sakının.
Natural Selection oyun
Örümceğin, Spider-Man gibi oyunlar için vazgeçilmez bir tema olduğunu söylemeye gerek yoktur. Sadece sivrisinek yemek için bulunan bir örümceğe odaklanınca oyunda başarının hiçbir anlamı kalmıyor. Gift Rush oyununda insancıl karakterler hediyeye ihtiyacı olan uykulu çocuklara hediye yetiştiren kişi rolüne bürünür. Amacınıza ulaşmak için tüm mantıklı düşünme yeteneklerinizi kullanmak zorundasınız. Çocuklar bekliyor. İyi şanslar!
Gift Rush oyna
Spider-Man’in popülaritesi sadece filmler ve kitaplarda kalmadı. Spider-Man ve Takipçileri oyununuda popülerleştirdi. Online flash oyunları veya oyun konsolları olsun, Spider-Man gibi oyunlara zamanınızı ayırmaya kesinlikle değer.

没有评论:

发表评论