2015年6月23日星期二

Ne eğlenceli bir strateji oyunları?

Ekonomik strateji oyunları genellikle ticari veya finansal koşulda kazanmak için oyun için gerçeklik iş hem de çağrı taklit. Bazı örnekler de Tekel, Ulaştırma Mogul 2010 Supreme Ruler, Ticarileşmesi ve Demiryolu Moğol vardır. Şehir bina strateji oyunları aynı şekilde geliştirmek için oyun izin ve aynı zamanda bir şehir anlaştım. Böyle SimCity ve aynı zamanda İl Binası Gamings serisi tüm oyuncunun analitik becerilerini kullanmak oyunlar olmadığına ilişkin anlaşmazlıklar vardır. Yine de, strateji oyunları gibi yaklaşık düşünülmektedir. Oynamak için taahhütte bulunmadan önce ilk video oyunu dikkate kullanıcıya zorlar dönüş tabanlı strateji oyunları (TBS) aynı şekilde vardır. Onlar bu duygu gerçek zamanlı eşdeğer çeşitli vardır.

Diğer şeyler bir sürü benzer, web gelişi aslında video oyun yüzü değişmiş bulunmaktadır. Insanlar özellikle çocuklar ve gençler de bir sürü bu strateji ya da bulmaca ya da diğer grubun her tür gelen olup olmadığını, online flash oyunları oynamayı tercih. Bu talepleri karşılamak için, en kaliteli ücretsiz online strateji oyunları sunan kaliteli web sitelerinin bir dizi vardır. Orada indirmek ve herhangi bir şey yüklemeniz gerekir hayır, ne de eklentiler için herhangi bir gereklilik yoktur. Kelimenin tam anlamıyla, internet multiplayer strateji oyunları oynayan sadece bir tık uzağınızda olduğunu.

Zaman rulo gibi, biz almak için oyun meraklıları için sunulan çok daha fazla maliyet ücretsiz strateji oyunları görmek olasıdır. Kesinlikle bu mükemmel bir işaretidir.

没有评论:

发表评论