2015年6月30日星期二

Tür aksiyon oyunları

Hazır, set ... aksiyon! Oyunları sürücü oyunları çekim, oyunlar ve daha birçok mücadele de dahil olmak üzere ücretsiz online aksiyon oyunları, 11oyun.com en büyük koleksiyonunu oyna.

Temel aksiyon oyunu, platform aksiyon  ve kaydırma eylem ayrılabilir.
Eylem Platformu , aksiyon oyunu eski bir türüdür. Oyuncular yukarı ve aşağı atlama üzerinde oldukça farklı platformlar gerekir ve düşman saldırısı. Not: sadece oyunun oyun 2D render bu tür atfedilen olmayın, Assassin Creed da platform aksiyon oyunu bir 3D render olan eylem için bir platformdur.


Eylem , geçiş tipi aksiyon oyunu yani temiz versiyonunu Kaydırma. Bu oyunda, bir ya da daha fazla oyuncu tek engel aşmak için, savaşmak için farklı hamle ve bilgisayar kontrollü düşmanları ile onların seçtikleri bir rol, takımın kompozisyon, kontrol eder. Bir yuvarlanma makaralar gibi arena Dövüş, dibe genellikle yakın güçlü bir düşman lideri olacaktır. Erken oyunlar sadece en Kayan dövüş oyunu ise, oyuncular sadece ekrandan uzağa yakın ve hareketi yapmak da hareket, ama edemez, düz bir çizgi karakter hareket ve atlama sağlar.
Çoğu makaraları aksiyon oyunu yatay versiyonu ve çoğu vurgulayarak aksiyon oyun çekim kaydırma dikey sürümüdür.

没有评论:

发表评论