2015年6月30日星期二

Tür aksiyon oyunları

Hazır, set ... aksiyon! Oyunları sürücü oyunları çekim, oyunlar ve daha birçok mücadele de dahil olmak üzere ücretsiz online aksiyon oyunları, 11oyun.com en büyük koleksiyonunu oyna.

Temel aksiyon oyunu, platform aksiyon  ve kaydırma eylem ayrılabilir.
Eylem Platformu , aksiyon oyunu eski bir türüdür. Oyuncular yukarı ve aşağı atlama üzerinde oldukça farklı platformlar gerekir ve düşman saldırısı. Not: sadece oyunun oyun 2D render bu tür atfedilen olmayın, Assassin Creed da platform aksiyon oyunu bir 3D render olan eylem için bir platformdur.


Eylem , geçiş tipi aksiyon oyunu yani temiz versiyonunu Kaydırma. Bu oyunda, bir ya da daha fazla oyuncu tek engel aşmak için, savaşmak için farklı hamle ve bilgisayar kontrollü düşmanları ile onların seçtikleri bir rol, takımın kompozisyon, kontrol eder. Bir yuvarlanma makaralar gibi arena Dövüş, dibe genellikle yakın güçlü bir düşman lideri olacaktır. Erken oyunlar sadece en Kayan dövüş oyunu ise, oyuncular sadece ekrandan uzağa yakın ve hareketi yapmak da hareket, ama edemez, düz bir çizgi karakter hareket ve atlama sağlar.
Çoğu makaraları aksiyon oyunu yatay versiyonu ve çoğu vurgulayarak aksiyon oyun çekim kaydırma dikey sürümüdür.

2015年6月29日星期一

Online spor oyunları güçlü ve zayıf yönlerini analiz

Kuşkusuz, web oyunları gibi oynamak için bir oyun olabilir web sayfası açılması gibi, hızlı bir gelişme dönemine girmiştir, hala, ben söylemiyorum, ilgili yorumlar ezici olmuştur geleneksel online oyunlara kıyasla off-line otomatik çalışma ve diğer avantajları vardır. Ben sadece web oyunlarının avantajı olup olmadığını, çeşitli oyun türleri hakkında konuşmak. Sanmam, ve yardım ancak bu soruyu düşünmek olamaz, bazı insanlar ve bazı medya denilen MMORPG web oyun, ve hatta bu eylem acilen ihtiyaç vardır atletik web oyun lanse Bkz: Yukarıdaki bu tür, online oyunlar gerçekten var Ne avantajı? Yani, makale vardı. Şimdi, geleneksel online oyun türlerine daha yakından bakmak, web oyunları avantajları olup olmadığını bakalım.

spor oyunları, yarış oyunu, müzik ve dans: çok zorlu hareketli resim için bu oyun ve bu tam web oyunları zayıflığıdır. Makale bir hareket atletizm başında, bunlardan biri olarak kabul edilebileceğini söyledi. Biz sadece nispeten basit FLASH dinamik görüntüler yapmak için teknolojiyi mevcut güvenebilirsiniz ve istemci tamamen ölçülemeyecek dinamik resim değişiyor. Belki gelecekteki teknolojik ilerleme ile, gelecekte önemli bir artış ekran performansı, oyunun bu tür, ama şimdi değil daha iyi gelişme elde edebilirsiniz.

2015年6月26日星期五

Silah oyunları - Rapid Guın 3 oyunu


Counter-Strike tarzı silah oyunları sever misiniz? O zaman bu oyun tam size göre.Rapid Gun 3 oyunundaki amacınız bölgedeki bütün düşmanları yok etmektir.Oyunun kolay-orta-zor olmak üzere üç tane seçeneği bulunmaktadır.Oyunun oynanışı çok basit,klasik hareket etme tuşlarıyla hareket ediyorsunuz ve farenizin sol tuşuyla ateş ederek düşmanlarınızı öldürüyorsunuz.Eğer bu tarz oyunlara karşı ilginiz varsa bu flash oyunu kesinlikle denemelisiniz.

Yarış oyunları:Tom And Jerry

Büyük yarış oyunları oynayın! Candystand online araba yarış oyunları ve yarış oyunları en iyi koleksiyona sahiptir - motosiklet yarış, stok otomobil yarışı, ralli yarışı, atv yarış - Eğer yarış eğer, biz bunun için bir oyun var!

Formula 1 Simulator

Bu Formula 1 yarışlarının gerçek parçaları ile büyük ve gerçekçi Formula 1 yarış oyunu. 3 daha yarış arabaları karşı yarış ve bir sonraki yarış için hak ve sonraki parçayı kilidini ilk pozisyona olmaya çalışacağız. Sürücü için ok tuşlarını kullanın ve sizi yavaşlatacak yoldan gidiyor, yolda kalmaya çalışın ve sonra ilk pozisyona almak için harika götürmek gerekir.


Tom And Jerry
İlk Oyun: Ok tuşları kullanarak Jerry taşıyın. Pick up ve Space Bar ile aç Nibbles yiyecek bırakın. Damla daha, daha fazla puan kazanacaksınız. Dikkatli olun: Tom sana üç defa vurur, eğer oyun bitti. İkinci Oyun: Tom ok tuşlarını kullanarak hareket ettirin. Space Bar Jerry & Nibbles su balonları atmak. Sadece özledim beş kere.

2015年6月25日星期四

Flash strateji oyunlar online

Eğer senin Cubifield-aradığı strateji oyunları galibi olur bu olduğunu sonra internet video oyunu oynamak için kesinlikle böyle itimat istiyorsanız. Bu herkesin eğlenmek ve aynı zamanda uygulanabilir Oyunun konsantre kadar olabilmesi için müthiş bir olasılıktır. Size yaklaşırken yanı sıra aşağı atılmak için çalışıyor canlı dices bir çeşitlilik vardır. Klavye okları İdeal talimatları seçiminde size yardımcı olacak ve bu tüm başarıya götürecektir. Oynarken dikkat ve hızı yarış boyunca yüksek olduğunu size görünebilir, ancak çıkın ve ritmini takip etmeye kalkmayın bazı durumlarda derecelendirme, saymak. Bu senin şansın, sonuç odaklı ve yetenekli, dikkatli olmalısınız. Oran ancak ivme kaybetmek yok, başka birine tek seviyeye değişen, buna göre değişir ve ayrıca buna göre hareket edebilir hem de bu oyunu sahneleri oynarken.


Eğer amatör ya da uzman bir oyuncu olup olmadığını rağmen, her zaman oyundan çıkmak olabilir ve aynı zamanda yetenekli oyun oyuncu veya yorumlarınız toplanan bazı ekstra ayrıntılar sizin için değerli olabilir burada sol, akıllı varsayalım. En iyi ve en zorlu oyunlar arasında your having fun takdir de zaman ayırın ve aslında büyük ölçüde yapılmış en çok oynanan video oyunu 2006 Başlangıçta Max Abernethy tarafından flash yaratılmış olduğunu verilen yanı sıra sevdiği Küp Alan adında bir tane var. Şu anda bahsettiğimiz gibi video oyun gerçekten kolay ve aynı zamanda flaş oyun destekleyen her web tarayıcısı üzerinden çalınabilir.

Aksiyon oyunları Kung Fu Dede Oyunu


Eski bir kung fu ustası olan Jack usta,uzun bir süre kung fu’ya ara vermiş ve evinde inzivaya çekilmiştir.Fakat dışarıdaki bir takım çapulcu Jack ustayı rahatsız etmektedirler ve bu durum bir süre sonra Jack usta için artık dayanılmaz bir hale gelmiştir.Pencereden gelen beyzbol topu bardağı taşıran son damla olur ve Jack usta dışarı çıkıp bu çapulculara günlerini göstermeninin vaktinin geldiğine karar verir.Eğer dövüş aksiyon oyunları seviyorsanız ve başarılıysanız bu zorlu mücadele sizi bekliyor!

2015年6月24日星期三

Ücretsiz Aksiyon Oyunları

Oyunun ana biçimi olarak "eylem" Kime "tetikçi" ve benzeri bir oyun aksiyon oyunları, aksiyon oyunları olarak sayılabilir "dövüş oyunu." 2005'ten sonra, basit bir aksiyon oyunu, nadirdir farklı formlarda çeşitli performans "eylem" nedeniyle.
 
Oyunun yatay açıklık sürümü ile seviye tasarım aksiyon oyunları şu anda geleneksel geçiş tarzı aksiyon oyunu anlamına gelir, aksiyon oyunları denebilecek veya aksiyon oyunu herkesin "ateş", "kavga" ateşle oynuyor vurgulamak yok.




Platform aksiyon, aksiyon oyunu eski bir türüdür. Oyuncular yukarı ve aşağı atlama üzerinde oldukça farklı platformlar (toprak) gerekir ve düşman saldırısı. Not: sadece oyunun oyun 2D render bu tür atfedilen olmayın, "Assassin Creed" da platform aksiyon oyunu bir 3D render olan eylem için bir platformdur.

Kaydırma aksiyon, geçiş tipi aksiyon oyunu yani temiz versiyonu. Bu oyunda, bir ya da daha fazla oyuncu tek engel aşmak için, savaşmak için farklı hamle ve bilgisayar kontrollü düşmanları ile onların seçtikleri bir rol, takımın kompozisyon, kontrol eder. Bir yuvarlanan makaraları gibi arena Dövüş, dibe genellikle yakın güçlü bir düşman lideri olacak. Erken oyunlar sadece en Kayan dövüş oyunu ise, oyuncular sadece ekrandan uzağa yakın ve hareketi yapmak da hareket, ama edemez, düz bir çizgi karakter hareket ve atlama sağlar.

2015年6月23日星期二

Ne eğlenceli bir strateji oyunları?

Ekonomik strateji oyunları genellikle ticari veya finansal koşulda kazanmak için oyun için gerçeklik iş hem de çağrı taklit. Bazı örnekler de Tekel, Ulaştırma Mogul 2010 Supreme Ruler, Ticarileşmesi ve Demiryolu Moğol vardır. Şehir bina strateji oyunları aynı şekilde geliştirmek için oyun izin ve aynı zamanda bir şehir anlaştım. Böyle SimCity ve aynı zamanda İl Binası Gamings serisi tüm oyuncunun analitik becerilerini kullanmak oyunlar olmadığına ilişkin anlaşmazlıklar vardır. Yine de, strateji oyunları gibi yaklaşık düşünülmektedir. Oynamak için taahhütte bulunmadan önce ilk video oyunu dikkate kullanıcıya zorlar dönüş tabanlı strateji oyunları (TBS) aynı şekilde vardır. Onlar bu duygu gerçek zamanlı eşdeğer çeşitli vardır.

Diğer şeyler bir sürü benzer, web gelişi aslında video oyun yüzü değişmiş bulunmaktadır. Insanlar özellikle çocuklar ve gençler de bir sürü bu strateji ya da bulmaca ya da diğer grubun her tür gelen olup olmadığını, online flash oyunları oynamayı tercih. Bu talepleri karşılamak için, en kaliteli ücretsiz online strateji oyunları sunan kaliteli web sitelerinin bir dizi vardır. Orada indirmek ve herhangi bir şey yüklemeniz gerekir hayır, ne de eklentiler için herhangi bir gereklilik yoktur. Kelimenin tam anlamıyla, internet multiplayer strateji oyunları oynayan sadece bir tık uzağınızda olduğunu.

Zaman rulo gibi, biz almak için oyun meraklıları için sunulan çok daha fazla maliyet ücretsiz strateji oyunları görmek olasıdır. Kesinlikle bu mükemmel bir işaretidir.

2015年6月13日星期六

Outwit Ball Uniform 2 oyunu


Outwit Ball Uniform 2 oyunu ait en güzel kız oyunları.Sheldon evinde futbol dünya kupası izlemek için onun arkadaşlarını davet et.Onlar maçı izledikten sonra Sheldon.

Sheldon evinde futbol dünya kupası izlemek için dostlarını davet ediyoruz. Onlar oyunu izledikten sonra Sheldon ‘ın değerli top üniforma ev giymek o kadar heyecanlıyız.In gizlice Sheldon sevdiği üniformasını geri almak yardımcı olsun!Iyi eğlenceler flash bedava oyunu oyna online türkçe online oyunlar.

2015年6月9日星期二

En Güzel Hızlı Online Oyunlar

Gün geçtikçe online oyunlar ile ilgili siteler açılmaktadır. Geçen gün internette dolaşırken gözüme çarpan 3 oyun sitesi vardı. Bugün size bu 2 oyun sitesinden bahsedeceğim…

Birincisi :  11oyun.com: Kullanım kolaylığı bakımından içerisinde bulunan binlerce oyun sayesinde zevkinize uygun en iyi ve en güzel silah oyunları rahatlıkla oynayabilir ve güzel vakit geçirebilirsiniz.


İkincici: vaijogos.com, bu sitede diğer sitenin görünümü ile aynı fakat bu sitede sadece motor oyunları, araba oyunları ve yarış oyunları bulunmaktadır.

Bu sitede sadece kızlara yönelik hazırlanmış ve barbie bebeği ile ilgili hazırlanmış bir oyun sitesi. Bu sitede giysi giydirebilir ve barbie oyunları bulabilirsiniz…

2015年6月5日星期五

Subway Surfers Oyna

"3D stereoskopik parkour subway surfers oyunu oyna olarak Metro Surfers 'öfke, art arda zirve Appstore Çin, Amerika Birleşik Devletleri ve 108 bölgeleri highscores sahiptir.


 Ama küçük adam, sen Jake hayatında bunun bazı eğlenceli oyunlar oyna bilmek istiyor musun? Sonra hızlı bir şekilde bizzat yaşamak, konuyu girin!

2015年6月3日星期三

Ücretsiz Online Oyunlar - Naughty boyfriend oyunu oyna

Naughty boyfriend oyunu oyna – Yaramaz Arkadaşım – Ücretsiz Online Oyunlar Muzip Oyunlar çevrimiçi az 11oyun.com.
Naughty Boyfriend oyunu oyna
Eğlenceli oyunlar oyna.11oyun kız arkadaşı ve diğer insanlar tarafından fark almadan diğer kız ayartmak ile siz ise yaramaz şeyler.

Naughty Boyfriend Oyunu

2015年6月2日星期二

Max Fury Ölüm araba yarış oyunu oyna


Max Fury Ölüm araba yarış oyunu oyna

Max Fury Ölüm yaris bedava oyun oyna,bir tehlikeli yarışa katılan eğlenceli olacak.Yarışmada,iyi amaç olmalı ve ona karşı füzeler ateş önce diğer sürücülerin araçların imha etmek zorundasınız. Hayatınızı kolaylaştırmak için orada kaynak bulmak ve toplamak için yeteneği ile yolları çapraz.


Max Fury Death yaris - Araba yarış oyunu! Rakiplerinizi atmayın sürerken, takla yapmak bonus toplamak ve ilk bitirmek ulaşmak için çalışın.