2015年9月1日星期二

En iyi PC Zeka Oyunları

Bir zeka oyunu oynayarak serin hepsi bu değildi, hatırlıyor musun? Peki, bir sürü oyun endüstrisinde değişti ve çizgi roman uyarlamaları film ortaya çıkması ve nerd mani hareketi ile, insanlar öğrenmek ve kendinizi zorlamaya aslında eğlenceli gerçekleştirmekteyiz. Bu ailenin bulmaca oyunları değildir çünkü Yani, oyun fogies kenara çekil. Biraz aksiyon, biraz macera ve bulmaca çözme eğlenceli adına tüm çizilmemesi başın bir sürü keşfedin. İşte masaüstü veya dizüstü mevcut en iyi PC zeka oyunları bulunmaktadır.


2015年8月31日星期一

Spor oyunu Speedplay Soccer 2

Bu eğlenceli ve hızlı spor oyununda, kupa için gidin. En iyi kim olduğunu görmek için hızlı maçlarda Dünyanın en iyi futbol takımları ile kafa kafaya. Herkese topu kontrol en kovaladı olacaktır. Bu düşünmek ve top diğer takıma çalıntı değil emin, hızlı hareket etmemiz gerekiyor demektir. Onların hedefi bunu yapmak ETMEYİN emin olmak için deneyin ve SİZ yanlışlıkla kendi içine giderek onlar için puan kalmamasıdır. 4 puan ilk kişi oyunu kazanır.


En güzel spor oyunları ve spor oyunu oyna flash online bedava oyun oyna . Kategorimizde en iyi spor oyunları oyna yabilirsiniz da 11oyun.

2015年8月24日星期一

Hayalgücü ve Zeka Oyunu Oyna


Flash oyun adından da anlayacağınız üzere aklımızı kullanmamız gereken bir zeka oyunu. Oyun içerisinde çeşitli kategoriler bulunmakta ve bu her bir farklı kategorideki istenilen hedefleri aklımızı kullanarak çözüp bir sonraki bölüme ilerliyoruz. Açık konuşmak gerekirse oyun biraz zorlu ve belli bir iq seviyesi gerektiriyor. Zekanıza güveniyorsanız buyrun deneyin.:) Son olarak oyunun içerisindeki kategorileri kısaca açıklayacağım. Zeka oyunu oyna toplam beş kategori var. Bu beş kategorinin içinde ilerledikçe zorlaşan bölümler bulunmakta.Her kategoride ileriki bölümleri açabilmek için bütün kategorilerde eşit ilerlemek gerekiyor. Birinci kategorimiz Rota,burada yuvarlağı hareket ettirip küçük yuvarlakları topluyoruz ve kırmızı renkli artı işareti yeşile dönüyor. En son gidip bu yeşile dönen artı işaretini yiyoruz. Burada dikkat etmemiz gereken küçük yuvarlakları yemek için ilerlerken artı işaretini yemeye dönmek için yuvarlağımıza uygun boşluğu bırakmak. İkinci kategorimiz Akım,burada rüzgar akımını doğru yönde yerleştirerek boş olan şekillerin içini doldurmaya çalışıyoruz. Üçüncü kategori bilmece, burada sorulan bilmecenin doğru cevabını bulmaya çalışıyoruz. (Sorular ve cevap İngilizce)


Dördüncü kategori döndürme, amacımız şekilleri ve ortadaki büyük daireyi döndürerek bütün şekillerin tek bir renk olmasını sağlamak. Beşinci kategori kargaşa, beyaz yuvarlağı diğer renkli yuvarlaklardan kaçırarak onlara temas etmemesini sağlamak ve bu sürede yeşil tabakanın ekranı kaplamasını sağlamak.

2015年8月20日星期四

Zeka oyunu oyna - 5 in a Row Gomoku


Arka arkaya beş klasik bir zeka oyunu oyna dünyada insanları meydan!

Arka arkaya beş tüm dünyada popüler olan ve Gomoku dahil olmak üzere birçok isim vardır, 五 目 並 べ, 五子棋, 오목 ve Luffarschack.



Orijinal adı Gomoku veya 五 目 並 べ, Japonca dil değil. bedava oyun oyna ayrıca wu zi qi denilen, ya da 五子棋 nerede Çin'de popüler. Kore'de bu Omok veya 오목 denir.

Onlar aynı basit kural aynı oyunu; üst üste beş almak için.

Zeka oyunları Papas Freezeria

Sadece Calypso tropik adada muhteşem bir yaz iş indi ettik. Papa'nın freezeria mutlaka yaz geçirmek için rahatlatıcı bir yol olacak bir okyanus ön dondurma dükkanı. Papa Louie turizm sezonu zirve sırasında görevli bırakarak, çıkartıyor kadar olmasıdır. Zeka oyunları müşterilerin tekne yükleri çapında en iyi Dondurucu davranır arama Calypso adaya geliyor sıra zaman yönetin.


Emir almak yemek ve hizmet öğrenmek için bedava oyun öğretici izleyin.

2015年8月17日星期一

Zeka oyunu Smurfs 2 Puzzle

Smurfs 2 Bulmaca bir zeka oyunu. Iki modu vardır; sürgülü ve yapboz. Modunda sürgülü size bir seferde sadece tek bir kiremit, bir defada bir boşluk taşıyabilirsiniz. Jigsaw modu dört zorlukları vardır; kolay, orta, zor ve uzman. Sen bulmacayı tamamlamak için zamana karşı yarışan ediyoruz ama isterseniz zamanlayıcıyı kapatabilirsiniz.


Bedava oyun oyna, en güzel oyunlar Türkiye'nin en kaliteli oyun oynama sitesidir. Birbirinden farklı oyun oynayabilirsiniz.

Zeka Oyunu Oyna - Shellshock Match 3

Zeka oyunu oyna Shellshock Maç 3'te bir ömür boyu tatile bize katılın! Eğer plajları keşfetmek gibi tropikal adaları ziyaret ve güneş keyfini çıkarın! Onları toplamak ve bu yeni ve heyecan verici maç üç bulmaca oyunda çeşitli düzey hedeflerine ulaşmak için denemek için bir araya 3 kabukları eşleştirin. Yeni güç ups kilidini ve en iyi papağan dostum güçlü zorlukları alır.


En güzel oyunlar 11oyun sitesinde oynanır. Bedava oyun oynama sayfasına .

2015年8月13日星期四

Araba yarışı oyunu Unreal Biking

Unreal Bisiklet tek şeritli yolda ve onun yerine karşı yönden gelen araba yarışı oyunu yan verme götürmek gerekiyor zorlu bir eğlenceli bir oyundur; Eğer üzerinden atlamak yapacaktır. Sadece, bisiklet sıçrama yapmak için tıklayın ters yönde gelen herhangi bir araçtan çarpışır olmamalıdır unutmayın. Farklı 15 seviyelerinde zorlukları farklı alırsınız. Her hata senin puanları böylece hataların farkında olmak keser.

Bu bedava oyun oyna oynamak için fareyi kullanın.

Spor Oyunu Sport Stylist

Hepsi mükemmel bir kıyafet gerekir böylece bu Olimpiyat sporcuları her biri farklı bir spor oyunu. İşte doğru kıyafeti ile her oyuncu eşleştirerek dünyanın en iyi spor stilist olmak için bir şans. Victoria, bizim moda yargıç, oyunun sonunda işinizi oranı. Hazır, set, go!

Doğru kıyafeti ile her sporcuya maç.

2015年8月12日星期三

Araba Yarışı Oyunu Cream The Last Chance

Yine bir kıyamet dünya ve zombi haline insanlar ve evcil hayvanlardan panzehir taşıyan, bir dondurma kamyonu sürerek dünyayı kurtarmak gerekir. Her zaman serin tutmak ve Lab almak zorunda. Onları vurarak kendinizi korumak zorunda zombiler size saldırır. Senin kamyon düzeyleri arasında yükseltmeleri satın almak ve geliştirmek için size ve paraları yardımcı olmak için güç-up toplayın. Bu güzel araba yarışı oyunu oynayarak eğlenceli bir sürü var!


2015年8月10日星期一

Araba Yarışı Oyunu Pizza City

Bu basit ve eğlenceli bir araba yarışı oyunu, lezzetli pizza pasta teslim dünyasına dalmak. Yükseltilmiş araba için para almak için pizza teslim şehir etrafında sürücü! Yayalar önlemek ve diğer sürücülerle kazaların biniyorlar. Daha fazla ziyaret sen, senin pizza daha fazla hasar alır. Senin pizzalar çok hasar varsa, iyi bir ipucu almazsınız. Ayrıca, insanları üzerinde çalışan kaç kez dikkat! Polisler böyle sevmiyorum ve tüm ekran üzerinde size takip edecek. Eğer yakalandı iseniz, bu oyun bitti. Eğer gıda teslim yaparken, her türlü şeyler olacak sen pick up - nitro sizi gereksiz zar, daha hızlı gitmek yapmak için. Hedefinize gitmek için yola izliyor ve aynı zamanda haritayı izlerken arasında geçiş. Ayrıca, sizin gaz sayacı izleyin. Haritada dağılmış Dino benzin istasyonları vardır. , Lastik yakmak peynir eritmek ve zamanında müşterilerine bu teslimatlar olsun!

Şehirde, görünüm siparişleri etrafında araba ok tuşlarını kullanın. / Fare tıklaması girin: siparişleri kabul. S tuşu oyunu kaydedin. Oyun / çek envanter duraklatmak için Boşluk.

2015年8月8日星期六

Gizemli Odadan Kaçış: Tapınak Oyunu


Hatırlayanlar olacaktır belki,daha önce bu  eşleştirme oyunu oyna bir benzerinin tanıtımını yapmıştık.Bu seferki tanıtacağımız oyun,bu flash oyun serisinin bir başka versiyonu.Geçen tanıttığımız uzayla ilgiliydi.Bu seferki temamız tapınak.Tema farklı ama oyunun mantığı aynı.Tapınağı dolaşacağız ve bazı nesneler bulacağız.


Bu nesneleri uygun yerlerde kullanıp (bu uygun yerleri bulmamız için bağlantı kurmak gerekiyor) ilerleyeceğiz.Bazen kafamız karışacak ama aklımızı kullanıp bu gizemli tapınaktan kurtulmayı başarabiliriz! Biraz gizem,biraz zeka...Bu tarz oyunları seviyorsanız bu 11 oyunu kesinlikle denemelisiniz!

2015年8月7日星期五

Kabustan Kaçış Oyunu Oyna


Karanlıktan korkar mısınız? Cevabınız hayır mı? O zaman bu oyun tam size göre! Hazırlanışı enfes olan bu oyunda bir yandan acele etmeniz gerekecek,bir yandan da gizem çözmek zorunda olacaksınız. ücretsiz online oyun oyna hikayesi ise rüyanızda yine uyuyorsunuz ve bu sırada kabus görüyorsunuz.Rüyanızda uyanıp bu kabustan kurtulmaya çalışıyorsunuz.Bir nevi rüya için de rüya hesabı.Zifiri karanlık bir yerden kaçarken ihtiyacınız olan ışık ve sınırlı sayıda sahip olacağınız bu ışıkları akıllıca kullanmanız gerekiyor.

Silah oyunları oynanışını kısa açıklayacak olursak ASDW tuşlarıyla karakterimizi hareket ettiriyoruz ve faremizin sol tuşuyla yolumuzu bulacağımız ışık topları fırlatıyoruz ve yine fare ile bu ışık toplarını yönlendiriyoruz.Bundan dolayı sol ve sağ elimiz bir uyum içerisinde hareket etmesi gerekiyor.Fırlattığınız ışık topu sönmek üzereyken diğer ışık topunu fırlatmanız gerekiyor.Çünkü karanlıkta kalırsanız oyunu kaybediyorsunuz.Daha öncede dediğim gibi ışıkları bölüm bitene kadar tasarruflu kullanmanız gerekiyor.Oyun içerisinde gizli yıldızları toplayarak ışık depolayabilirsiniz.Oyun içerisinde belli yerler var,oralarda ışık bulunuyor.Oralarda dinlenebilirsiniz.Ayrıca oyunu kaybettiğinizde oradan tekrar başlayabilirsiniz.Oyun içerisinde ayrıca bazı tuzaklar bulunuyor.Bunlara da dikkat etmelisiniz.

2015年8月6日星期四

Zeka Oyunu Super Mario Kart Puzzle

Zeka oyunu Super Mario Kart bulmaca bir bilmecenin oyunudur. İki oyun modları oynayabilir; sürgülü ve yapboz. Modunda kayma size bir seferde sadece tek parça, bir defada bir boşluk taşıyabilirsiniz. Jigsaw modu, dört zorluklar vardır; kolay, orta, zor ve uzman. Sen bulmacayı tamamlamak için zamana karşı yarışan ediyoruz ama isterseniz kapatabilirsiniz.

Oyunu oynamak için farenizi kullanın.

Kaybolmuş Çocuğun Arayışı Oyunu

Flash oyunu konusu yolunu kaybetmiş bir çocuğun ailesini arayışıyla ilgili.Karakterimiz baya karışık ve büyük bir yerde kaybolmuştur ve ailesini aramaktadır.Ailesini bulması için ona yardımcı olmaz mısın? Oyunun dili çince ama oynanışı gayet basit.Oynarken bundan dolayı sıkıntı çekmeyeceksiniz.Fakat oyun içerisinde bazı diyaloglar geçiyor.Onları anlamayacaksınız malesef ama pek sıkıntı değil.

Eğlenceli oyunlar oynanışından kısa bahsecek olursak,sağ ve sol ok tuşlarıyla hareket ediyoruz.Bunlara üst üste basınca daha hızlı ilerliyoruz.Bu yeşil bölgelerden geçerken çok işimize yarayacak.Böyle yapmazsanız o yeşil bölgelerde ölüyoruz.

Z tuşuyla zıplıyoruz ve X tuşuyla ateş ediyoruz.Zıplarken Z tuşuna üst üste bastığınızda daha yükseğe zıplıyoruz.Aşağı ok tuşuyla eğiliyoruz.Yukarı ok tuşuyla yukarı ateş etmek için kafamızı kaldırıyoruz.Ayrıca oyunda ilerlerken yeni hareketler de öğreneceğiz.Bu yeni hareketlerin açıklaması ekranda çıkacak.

Spor Oyunu Super Soccer Star Level Pack

Süper Futbol Yıldızı geri daha müthiş futbol spor oyunu eylem için olduğunu. 18 yeni ve zorlu düzeyleri bulunmaktadır. Bu tür beton bloklar ve kirişler gibi tüm engellerin aracılığıyla topu tekmelemek biraz serin hüner çekim yapmak gerekir, ve hedef içine olacaktır. Daha hızlı bir gol olabilir, daha iyi puan olacak.


Spor oyunları oynamayı seviyorsanız doğru yerdesiniz, sizler için özel hazırlanmış spor kategorimizde en iyi oyunları oynayabilirsiniz.


2015年8月3日星期一

Kız oyunları oyna: Chocolate Sour Cream Cake oyunları

Kız oyunları oyna:  

Chocolate Sour Cream Cake oyunları

İsterseniz çikolata, bu kız oyunu seveceksiniz.

Chocolate Sour Cream Cake oyunu oyna.Inanılmaz zengin ve nemli çikolatalı kek tarifi mı arıyorsunuz? Peki, burada bir bakmak etkileyici ama bir sadece sizin arkadaşlarınız, bayanlar ile paylaşmak için yapmak kolay! Bu sadece ağzınızda erir ve tamamen çarpıcı tadı! Ister misin tadı? Sonra sadece yöne.



2015年7月31日星期五

Spor oyunu IPL Cricket Ultimate

IPL Kriket ateş geri budur !! IPL kriket 2012 canlanır. Senin sevimsiz vuruş becerileri ile onları göster! Başarıyla topa vurmak için doğru zamanda vurgulanan oka basın. Favori takım, eylemi istenen sayısını seçin ve bu eğlenceli kriket oyunu kazanmak için rakip takımın puanı yendi.


Daha spor oyunları :www.11oyun.com .

2015年7月30日星期四

En güzel kız oyunları: Scarlett Johansson Celebrity Makeover oyunları

En güzel kız oyunları:
Scarlett Johansson Celebrity Makeover oyunları
Scarlett Johansson Celebrity Makeover kız oyunları. Bu ünlü makyaj beceri ile oldukça görünmesini sağlayın. Seçtiğiniz güzel renklerde ünlü makyaj. Ünlü makyaj ile bir yıldız gibi parlıyor edelim.

Bu ünlü hakkında o üretiyor filmde başrol almaktır, tek sorun ona makyaj sanatçısı bir fincan kahve bırakılır. Sizce bu ünlü yardımcı olmak için bu kez bir adım olacağını düşündüğüm yeni film için harika görünüyor?
En güzel kız oyunları                                      

                      elbise kadar önce
elbise up sonra

2015年7月29日星期三

Zeka Oyunları Oyna Puzzle

Sokak Kids Puzzle bir zeka oyunu. Oynamak için iki mod vardır; sürgülü ve yapboz. Modunda kayma size bir seferde sadece tek karo, bir defada bir boşluk taşıyabilirsiniz. Jigsaw modu, dört zorluklar vardır; kolay, orta, zor ve uzman. Sen bulmacayı tamamlamak için zamana karşı yarış ediyoruz, ama dilerseniz size zamanlayıcıyı kapatabilirsiniz.


Bu bedava oyun oynamak için fareyi kullanın!

2015年7月28日星期二

Zeka oyunu : Math And Match


Matematik Ve Maç bir eğitim zeka oyunu. Bu oyunda size verilen toplamlar ifadeyi eşit blok sayısını seçmek gerekir. Gerekli toplamı elde edene kadar blokları seçmek için bitişik bloklar üzerinde hareket ederken aşağı sol fare tuşunu basılı tutun.


Zincirinde kullanılan daha fazla blok yüksek puan alırsınız. Bir seviyede tamamlamak için 2 dakika içinde 10 toplamları bulmak zorunda kalacaktır. Hızlı daha yüksek zaman bonusu olacak 10 meblağlar olsun.

Daha bedava oyun : www.11oyun.com

2015年7月23日星期四

Whack the Cheater Oyunu

Whack the cheater oyunu oyna - 11oyun eğlenceli oyunlar oyna.

İntikam soğuk yenen yemeğin ve bu eşi kesinlikle popüler Yılan Öldürme oyunları bu bölümde koca eşek şakası onu kanlı intikam alır. Gel, yardım ve sadakatsiz kocam ve onun cariyesi Whack Cheater kötü kadın tarafından cezalandırılacaktır nasıl 12 olası yolları izleyebili.


2015年7月20日星期一

Zeka oyunu: Greek House Escape

Sünger Bob Skate Jigsaw bir bulmaca oyunudur. Oynamak için iki mod vardır; ve sürgülü zeka oyunu. Sürgülü modunda sadece zaman zaman boşlukta bir kiremit taşıyabilirsiniz. Jigsaw modu dört zorluk, kolay, orta, zor ve uzman bulunmaktadır. Sen bulmacayı bitirmek için zamana karşı yarışıyor, ama siz de zamanlayıcı kapatabilirsiniz.



Greek House Escape kaçış oda gelin ve tıklayın bir oyundur. Yunanistan'da tatile konum ve havuz bir gün sonra bir şekerleme vardı. Sadece bir gece için dışarı baş uyandım, ama herkes terk ettiğini görünüyor ve yanlışlıkla onu kilitli! Eğer bulmaca çözmek ve oda kaçış için kodlarını kırmak için kullanabileceğiniz kullanışlı öğeler için arama.


2015年7月9日星期四

Sexo Pamela Hot Kissing oyunu oyna


Pamela Hot Kissing oyunu oyna - Sexo Puzzle Oyunu. Pamela onun eski erkek arkadaş tarafından fark edilmeden onu yeni sevgilisi öpmek istiyor. Kissometer doldurmak ve puan kazanmak için bunu yapmak için ona yardımcı olun.

İlk önce plajda öpüşmeye başlayan ve sonra evlerine geçen ardından discoda öpüşen kahramanımız ile eğlenceli bölümleri sizleri bekliyor.


Oyunumuz da Pamela Anderson eski sevgililerine yakalanmadan etrafta gördüğü yakışıklı erkekleri öpmeye çalışıyor. Flash Oyun "Play" tuşuna basarak başlayınız. Öpüşmeye başlamak için "Fare (Mouse)" nizin sol tuşuna basılı tutmalısınız. Öpüşme devam ederken ekranda ünlem işareti belirdiği zaman öpüşmeyi kesmelisiniz. Ekrdanda üst tarafta bulunan aşkmetre dolduğu zaman yeni bölüme geçebilirsiniz.

Pamela Ateşli Öpücük oyununda herkese iyi şanslar dileriz.


2015年7月1日星期三

Taktik Oyunu: Renkli Savaşcı


Toprak,Buz ve Ateşözelliklerine sahip karakterimizle hedefe ulaşmak yerine göre uygun olan özelliğimizi seçerek en tepeye ulaşmaya çalıştığımız çok eğlenceli ve aynı zamanda zorlayıcı bir oyun. Flash Oyun dilinin Çince olması hiç sıkıntı değil.Oyun içerisinde sürekli size ipuçları veriliyor ve bunları anlamanız için Çince bilmenize gerek yok.Ayrıca oyun içerisinde olası tehlikelerin gösterildiği ekran görüntüleri de mevcut. Bu zeka oyunu mutlaka denemelisiniz!


Oynama Yöntemi: A/D—> Sağ ve Sola İlerleme, W—>Zıplama,R—>Kolu Hareket Ettirme,Asansöre Binme, J—>Buz adama Dönüşme, K—>Ateş Adama Dönüşme, L—>Toprak Adama Dönüşme 2 Kez W—>Uzun Zıplama Fare Sol Tuşu—>Üç Özellikten Birisini Seçebilme Boşluk Tuşu—>Ateş ya da Buz Yollama.

En komik Yarış Oyunları

Ücretsiz yarış oyunları oynamak istiyorsanız, en iyi yarış oyunları bulmak kolay olmadığını seçim için pek çoktur. Oynamak için oyunları bulmanıza yardımcı olmak için, 11oyun.com bulunabilir iyi ücretsiz online yarış oyunları bu kapsamlı bir listesini derledik.

Turbo Racing 3

Bir yarış mücadeleden sonra iseniz, o zaman Turbo Racing 3 check out! Bu bir twist ile bir sokak yarış oyunu: alt ortadan olur her kontrol noktasında racer yerleştirilir, bu nedenle bu tür size yarış boyunca yeterince hızlı olduğunu yapmak, ya da yarışın sonu önce ortadan olacak. Ayrıca sadece emin yaklaşan trafik atlatmak için yeterince çevik konum yapmak ... tarzında her yarışı kazanmak emin olmak için müthiş görünümlü otomobil bir dizi seçim edebiliyoruz!

2015年6月30日星期二

Tür aksiyon oyunları

Hazır, set ... aksiyon! Oyunları sürücü oyunları çekim, oyunlar ve daha birçok mücadele de dahil olmak üzere ücretsiz online aksiyon oyunları, 11oyun.com en büyük koleksiyonunu oyna.

Temel aksiyon oyunu, platform aksiyon  ve kaydırma eylem ayrılabilir.
Eylem Platformu , aksiyon oyunu eski bir türüdür. Oyuncular yukarı ve aşağı atlama üzerinde oldukça farklı platformlar gerekir ve düşman saldırısı. Not: sadece oyunun oyun 2D render bu tür atfedilen olmayın, Assassin Creed da platform aksiyon oyunu bir 3D render olan eylem için bir platformdur.


Eylem , geçiş tipi aksiyon oyunu yani temiz versiyonunu Kaydırma. Bu oyunda, bir ya da daha fazla oyuncu tek engel aşmak için, savaşmak için farklı hamle ve bilgisayar kontrollü düşmanları ile onların seçtikleri bir rol, takımın kompozisyon, kontrol eder. Bir yuvarlanma makaralar gibi arena Dövüş, dibe genellikle yakın güçlü bir düşman lideri olacaktır. Erken oyunlar sadece en Kayan dövüş oyunu ise, oyuncular sadece ekrandan uzağa yakın ve hareketi yapmak da hareket, ama edemez, düz bir çizgi karakter hareket ve atlama sağlar.
Çoğu makaraları aksiyon oyunu yatay versiyonu ve çoğu vurgulayarak aksiyon oyun çekim kaydırma dikey sürümüdür.

2015年6月29日星期一

Online spor oyunları güçlü ve zayıf yönlerini analiz

Kuşkusuz, web oyunları gibi oynamak için bir oyun olabilir web sayfası açılması gibi, hızlı bir gelişme dönemine girmiştir, hala, ben söylemiyorum, ilgili yorumlar ezici olmuştur geleneksel online oyunlara kıyasla off-line otomatik çalışma ve diğer avantajları vardır. Ben sadece web oyunlarının avantajı olup olmadığını, çeşitli oyun türleri hakkında konuşmak. Sanmam, ve yardım ancak bu soruyu düşünmek olamaz, bazı insanlar ve bazı medya denilen MMORPG web oyun, ve hatta bu eylem acilen ihtiyaç vardır atletik web oyun lanse Bkz: Yukarıdaki bu tür, online oyunlar gerçekten var Ne avantajı? Yani, makale vardı. Şimdi, geleneksel online oyun türlerine daha yakından bakmak, web oyunları avantajları olup olmadığını bakalım.

spor oyunları, yarış oyunu, müzik ve dans: çok zorlu hareketli resim için bu oyun ve bu tam web oyunları zayıflığıdır. Makale bir hareket atletizm başında, bunlardan biri olarak kabul edilebileceğini söyledi. Biz sadece nispeten basit FLASH dinamik görüntüler yapmak için teknolojiyi mevcut güvenebilirsiniz ve istemci tamamen ölçülemeyecek dinamik resim değişiyor. Belki gelecekteki teknolojik ilerleme ile, gelecekte önemli bir artış ekran performansı, oyunun bu tür, ama şimdi değil daha iyi gelişme elde edebilirsiniz.

2015年6月26日星期五

Silah oyunları - Rapid Guın 3 oyunu


Counter-Strike tarzı silah oyunları sever misiniz? O zaman bu oyun tam size göre.Rapid Gun 3 oyunundaki amacınız bölgedeki bütün düşmanları yok etmektir.Oyunun kolay-orta-zor olmak üzere üç tane seçeneği bulunmaktadır.Oyunun oynanışı çok basit,klasik hareket etme tuşlarıyla hareket ediyorsunuz ve farenizin sol tuşuyla ateş ederek düşmanlarınızı öldürüyorsunuz.Eğer bu tarz oyunlara karşı ilginiz varsa bu flash oyunu kesinlikle denemelisiniz.

Yarış oyunları:Tom And Jerry

Büyük yarış oyunları oynayın! Candystand online araba yarış oyunları ve yarış oyunları en iyi koleksiyona sahiptir - motosiklet yarış, stok otomobil yarışı, ralli yarışı, atv yarış - Eğer yarış eğer, biz bunun için bir oyun var!

Formula 1 Simulator

Bu Formula 1 yarışlarının gerçek parçaları ile büyük ve gerçekçi Formula 1 yarış oyunu. 3 daha yarış arabaları karşı yarış ve bir sonraki yarış için hak ve sonraki parçayı kilidini ilk pozisyona olmaya çalışacağız. Sürücü için ok tuşlarını kullanın ve sizi yavaşlatacak yoldan gidiyor, yolda kalmaya çalışın ve sonra ilk pozisyona almak için harika götürmek gerekir.


Tom And Jerry
İlk Oyun: Ok tuşları kullanarak Jerry taşıyın. Pick up ve Space Bar ile aç Nibbles yiyecek bırakın. Damla daha, daha fazla puan kazanacaksınız. Dikkatli olun: Tom sana üç defa vurur, eğer oyun bitti. İkinci Oyun: Tom ok tuşlarını kullanarak hareket ettirin. Space Bar Jerry & Nibbles su balonları atmak. Sadece özledim beş kere.

2015年6月25日星期四

Flash strateji oyunlar online

Eğer senin Cubifield-aradığı strateji oyunları galibi olur bu olduğunu sonra internet video oyunu oynamak için kesinlikle böyle itimat istiyorsanız. Bu herkesin eğlenmek ve aynı zamanda uygulanabilir Oyunun konsantre kadar olabilmesi için müthiş bir olasılıktır. Size yaklaşırken yanı sıra aşağı atılmak için çalışıyor canlı dices bir çeşitlilik vardır. Klavye okları İdeal talimatları seçiminde size yardımcı olacak ve bu tüm başarıya götürecektir. Oynarken dikkat ve hızı yarış boyunca yüksek olduğunu size görünebilir, ancak çıkın ve ritmini takip etmeye kalkmayın bazı durumlarda derecelendirme, saymak. Bu senin şansın, sonuç odaklı ve yetenekli, dikkatli olmalısınız. Oran ancak ivme kaybetmek yok, başka birine tek seviyeye değişen, buna göre değişir ve ayrıca buna göre hareket edebilir hem de bu oyunu sahneleri oynarken.


Eğer amatör ya da uzman bir oyuncu olup olmadığını rağmen, her zaman oyundan çıkmak olabilir ve aynı zamanda yetenekli oyun oyuncu veya yorumlarınız toplanan bazı ekstra ayrıntılar sizin için değerli olabilir burada sol, akıllı varsayalım. En iyi ve en zorlu oyunlar arasında your having fun takdir de zaman ayırın ve aslında büyük ölçüde yapılmış en çok oynanan video oyunu 2006 Başlangıçta Max Abernethy tarafından flash yaratılmış olduğunu verilen yanı sıra sevdiği Küp Alan adında bir tane var. Şu anda bahsettiğimiz gibi video oyun gerçekten kolay ve aynı zamanda flaş oyun destekleyen her web tarayıcısı üzerinden çalınabilir.

Aksiyon oyunları Kung Fu Dede Oyunu


Eski bir kung fu ustası olan Jack usta,uzun bir süre kung fu’ya ara vermiş ve evinde inzivaya çekilmiştir.Fakat dışarıdaki bir takım çapulcu Jack ustayı rahatsız etmektedirler ve bu durum bir süre sonra Jack usta için artık dayanılmaz bir hale gelmiştir.Pencereden gelen beyzbol topu bardağı taşıran son damla olur ve Jack usta dışarı çıkıp bu çapulculara günlerini göstermeninin vaktinin geldiğine karar verir.Eğer dövüş aksiyon oyunları seviyorsanız ve başarılıysanız bu zorlu mücadele sizi bekliyor!

2015年6月24日星期三

Ücretsiz Aksiyon Oyunları

Oyunun ana biçimi olarak "eylem" Kime "tetikçi" ve benzeri bir oyun aksiyon oyunları, aksiyon oyunları olarak sayılabilir "dövüş oyunu." 2005'ten sonra, basit bir aksiyon oyunu, nadirdir farklı formlarda çeşitli performans "eylem" nedeniyle.
 
Oyunun yatay açıklık sürümü ile seviye tasarım aksiyon oyunları şu anda geleneksel geçiş tarzı aksiyon oyunu anlamına gelir, aksiyon oyunları denebilecek veya aksiyon oyunu herkesin "ateş", "kavga" ateşle oynuyor vurgulamak yok.




Platform aksiyon, aksiyon oyunu eski bir türüdür. Oyuncular yukarı ve aşağı atlama üzerinde oldukça farklı platformlar (toprak) gerekir ve düşman saldırısı. Not: sadece oyunun oyun 2D render bu tür atfedilen olmayın, "Assassin Creed" da platform aksiyon oyunu bir 3D render olan eylem için bir platformdur.

Kaydırma aksiyon, geçiş tipi aksiyon oyunu yani temiz versiyonu. Bu oyunda, bir ya da daha fazla oyuncu tek engel aşmak için, savaşmak için farklı hamle ve bilgisayar kontrollü düşmanları ile onların seçtikleri bir rol, takımın kompozisyon, kontrol eder. Bir yuvarlanan makaraları gibi arena Dövüş, dibe genellikle yakın güçlü bir düşman lideri olacak. Erken oyunlar sadece en Kayan dövüş oyunu ise, oyuncular sadece ekrandan uzağa yakın ve hareketi yapmak da hareket, ama edemez, düz bir çizgi karakter hareket ve atlama sağlar.

2015年6月23日星期二

Ne eğlenceli bir strateji oyunları?

Ekonomik strateji oyunları genellikle ticari veya finansal koşulda kazanmak için oyun için gerçeklik iş hem de çağrı taklit. Bazı örnekler de Tekel, Ulaştırma Mogul 2010 Supreme Ruler, Ticarileşmesi ve Demiryolu Moğol vardır. Şehir bina strateji oyunları aynı şekilde geliştirmek için oyun izin ve aynı zamanda bir şehir anlaştım. Böyle SimCity ve aynı zamanda İl Binası Gamings serisi tüm oyuncunun analitik becerilerini kullanmak oyunlar olmadığına ilişkin anlaşmazlıklar vardır. Yine de, strateji oyunları gibi yaklaşık düşünülmektedir. Oynamak için taahhütte bulunmadan önce ilk video oyunu dikkate kullanıcıya zorlar dönüş tabanlı strateji oyunları (TBS) aynı şekilde vardır. Onlar bu duygu gerçek zamanlı eşdeğer çeşitli vardır.

Diğer şeyler bir sürü benzer, web gelişi aslında video oyun yüzü değişmiş bulunmaktadır. Insanlar özellikle çocuklar ve gençler de bir sürü bu strateji ya da bulmaca ya da diğer grubun her tür gelen olup olmadığını, online flash oyunları oynamayı tercih. Bu talepleri karşılamak için, en kaliteli ücretsiz online strateji oyunları sunan kaliteli web sitelerinin bir dizi vardır. Orada indirmek ve herhangi bir şey yüklemeniz gerekir hayır, ne de eklentiler için herhangi bir gereklilik yoktur. Kelimenin tam anlamıyla, internet multiplayer strateji oyunları oynayan sadece bir tık uzağınızda olduğunu.

Zaman rulo gibi, biz almak için oyun meraklıları için sunulan çok daha fazla maliyet ücretsiz strateji oyunları görmek olasıdır. Kesinlikle bu mükemmel bir işaretidir.

2015年6月13日星期六

Outwit Ball Uniform 2 oyunu


Outwit Ball Uniform 2 oyunu ait en güzel kız oyunları.Sheldon evinde futbol dünya kupası izlemek için onun arkadaşlarını davet et.Onlar maçı izledikten sonra Sheldon.

Sheldon evinde futbol dünya kupası izlemek için dostlarını davet ediyoruz. Onlar oyunu izledikten sonra Sheldon ‘ın değerli top üniforma ev giymek o kadar heyecanlıyız.In gizlice Sheldon sevdiği üniformasını geri almak yardımcı olsun!Iyi eğlenceler flash bedava oyunu oyna online türkçe online oyunlar.

2015年6月9日星期二

En Güzel Hızlı Online Oyunlar

Gün geçtikçe online oyunlar ile ilgili siteler açılmaktadır. Geçen gün internette dolaşırken gözüme çarpan 3 oyun sitesi vardı. Bugün size bu 2 oyun sitesinden bahsedeceğim…

Birincisi :  11oyun.com: Kullanım kolaylığı bakımından içerisinde bulunan binlerce oyun sayesinde zevkinize uygun en iyi ve en güzel silah oyunları rahatlıkla oynayabilir ve güzel vakit geçirebilirsiniz.


İkincici: vaijogos.com, bu sitede diğer sitenin görünümü ile aynı fakat bu sitede sadece motor oyunları, araba oyunları ve yarış oyunları bulunmaktadır.

Bu sitede sadece kızlara yönelik hazırlanmış ve barbie bebeği ile ilgili hazırlanmış bir oyun sitesi. Bu sitede giysi giydirebilir ve barbie oyunları bulabilirsiniz…

2015年6月5日星期五

Subway Surfers Oyna

"3D stereoskopik parkour subway surfers oyunu oyna olarak Metro Surfers 'öfke, art arda zirve Appstore Çin, Amerika Birleşik Devletleri ve 108 bölgeleri highscores sahiptir.


 Ama küçük adam, sen Jake hayatında bunun bazı eğlenceli oyunlar oyna bilmek istiyor musun? Sonra hızlı bir şekilde bizzat yaşamak, konuyu girin!

2015年6月3日星期三

Ücretsiz Online Oyunlar - Naughty boyfriend oyunu oyna

Naughty boyfriend oyunu oyna – Yaramaz Arkadaşım – Ücretsiz Online Oyunlar Muzip Oyunlar çevrimiçi az 11oyun.com.
Naughty Boyfriend oyunu oyna
Eğlenceli oyunlar oyna.11oyun kız arkadaşı ve diğer insanlar tarafından fark almadan diğer kız ayartmak ile siz ise yaramaz şeyler.

Naughty Boyfriend Oyunu

2015年6月2日星期二

Max Fury Ölüm araba yarış oyunu oyna


Max Fury Ölüm araba yarış oyunu oyna

Max Fury Ölüm yaris bedava oyun oyna,bir tehlikeli yarışa katılan eğlenceli olacak.Yarışmada,iyi amaç olmalı ve ona karşı füzeler ateş önce diğer sürücülerin araçların imha etmek zorundasınız. Hayatınızı kolaylaştırmak için orada kaynak bulmak ve toplamak için yeteneği ile yolları çapraz.


Max Fury Death yaris - Araba yarış oyunu! Rakiplerinizi atmayın sürerken, takla yapmak bonus toplamak ve ilk bitirmek ulaşmak için çalışın.