2015年8月31日星期一

Spor oyunu Speedplay Soccer 2

Bu eğlenceli ve hızlı spor oyununda, kupa için gidin. En iyi kim olduğunu görmek için hızlı maçlarda Dünyanın en iyi futbol takımları ile kafa kafaya. Herkese topu kontrol en kovaladı olacaktır. Bu düşünmek ve top diğer takıma çalıntı değil emin, hızlı hareket etmemiz gerekiyor demektir. Onların hedefi bunu yapmak ETMEYİN emin olmak için deneyin ve SİZ yanlışlıkla kendi içine giderek onlar için puan kalmamasıdır. 4 puan ilk kişi oyunu kazanır.


En güzel spor oyunları ve spor oyunu oyna flash online bedava oyun oyna . Kategorimizde en iyi spor oyunları oyna yabilirsiniz da 11oyun.

2015年8月24日星期一

Hayalgücü ve Zeka Oyunu Oyna


Flash oyun adından da anlayacağınız üzere aklımızı kullanmamız gereken bir zeka oyunu. Oyun içerisinde çeşitli kategoriler bulunmakta ve bu her bir farklı kategorideki istenilen hedefleri aklımızı kullanarak çözüp bir sonraki bölüme ilerliyoruz. Açık konuşmak gerekirse oyun biraz zorlu ve belli bir iq seviyesi gerektiriyor. Zekanıza güveniyorsanız buyrun deneyin.:) Son olarak oyunun içerisindeki kategorileri kısaca açıklayacağım. Zeka oyunu oyna toplam beş kategori var. Bu beş kategorinin içinde ilerledikçe zorlaşan bölümler bulunmakta.Her kategoride ileriki bölümleri açabilmek için bütün kategorilerde eşit ilerlemek gerekiyor. Birinci kategorimiz Rota,burada yuvarlağı hareket ettirip küçük yuvarlakları topluyoruz ve kırmızı renkli artı işareti yeşile dönüyor. En son gidip bu yeşile dönen artı işaretini yiyoruz. Burada dikkat etmemiz gereken küçük yuvarlakları yemek için ilerlerken artı işaretini yemeye dönmek için yuvarlağımıza uygun boşluğu bırakmak. İkinci kategorimiz Akım,burada rüzgar akımını doğru yönde yerleştirerek boş olan şekillerin içini doldurmaya çalışıyoruz. Üçüncü kategori bilmece, burada sorulan bilmecenin doğru cevabını bulmaya çalışıyoruz. (Sorular ve cevap İngilizce)


Dördüncü kategori döndürme, amacımız şekilleri ve ortadaki büyük daireyi döndürerek bütün şekillerin tek bir renk olmasını sağlamak. Beşinci kategori kargaşa, beyaz yuvarlağı diğer renkli yuvarlaklardan kaçırarak onlara temas etmemesini sağlamak ve bu sürede yeşil tabakanın ekranı kaplamasını sağlamak.

2015年8月20日星期四

Zeka oyunu oyna - 5 in a Row Gomoku


Arka arkaya beş klasik bir zeka oyunu oyna dünyada insanları meydan!

Arka arkaya beş tüm dünyada popüler olan ve Gomoku dahil olmak üzere birçok isim vardır, 五 目 並 べ, 五子棋, 오목 ve Luffarschack.



Orijinal adı Gomoku veya 五 目 並 べ, Japonca dil değil. bedava oyun oyna ayrıca wu zi qi denilen, ya da 五子棋 nerede Çin'de popüler. Kore'de bu Omok veya 오목 denir.

Onlar aynı basit kural aynı oyunu; üst üste beş almak için.

Zeka oyunları Papas Freezeria

Sadece Calypso tropik adada muhteşem bir yaz iş indi ettik. Papa'nın freezeria mutlaka yaz geçirmek için rahatlatıcı bir yol olacak bir okyanus ön dondurma dükkanı. Papa Louie turizm sezonu zirve sırasında görevli bırakarak, çıkartıyor kadar olmasıdır. Zeka oyunları müşterilerin tekne yükleri çapında en iyi Dondurucu davranır arama Calypso adaya geliyor sıra zaman yönetin.


Emir almak yemek ve hizmet öğrenmek için bedava oyun öğretici izleyin.

2015年8月17日星期一

Zeka oyunu Smurfs 2 Puzzle

Smurfs 2 Bulmaca bir zeka oyunu. Iki modu vardır; sürgülü ve yapboz. Modunda sürgülü size bir seferde sadece tek bir kiremit, bir defada bir boşluk taşıyabilirsiniz. Jigsaw modu dört zorlukları vardır; kolay, orta, zor ve uzman. Sen bulmacayı tamamlamak için zamana karşı yarışan ediyoruz ama isterseniz zamanlayıcıyı kapatabilirsiniz.


Bedava oyun oyna, en güzel oyunlar Türkiye'nin en kaliteli oyun oynama sitesidir. Birbirinden farklı oyun oynayabilirsiniz.

Zeka Oyunu Oyna - Shellshock Match 3

Zeka oyunu oyna Shellshock Maç 3'te bir ömür boyu tatile bize katılın! Eğer plajları keşfetmek gibi tropikal adaları ziyaret ve güneş keyfini çıkarın! Onları toplamak ve bu yeni ve heyecan verici maç üç bulmaca oyunda çeşitli düzey hedeflerine ulaşmak için denemek için bir araya 3 kabukları eşleştirin. Yeni güç ups kilidini ve en iyi papağan dostum güçlü zorlukları alır.


En güzel oyunlar 11oyun sitesinde oynanır. Bedava oyun oynama sayfasına .

2015年8月13日星期四

Araba yarışı oyunu Unreal Biking

Unreal Bisiklet tek şeritli yolda ve onun yerine karşı yönden gelen araba yarışı oyunu yan verme götürmek gerekiyor zorlu bir eğlenceli bir oyundur; Eğer üzerinden atlamak yapacaktır. Sadece, bisiklet sıçrama yapmak için tıklayın ters yönde gelen herhangi bir araçtan çarpışır olmamalıdır unutmayın. Farklı 15 seviyelerinde zorlukları farklı alırsınız. Her hata senin puanları böylece hataların farkında olmak keser.

Bu bedava oyun oyna oynamak için fareyi kullanın.

Spor Oyunu Sport Stylist

Hepsi mükemmel bir kıyafet gerekir böylece bu Olimpiyat sporcuları her biri farklı bir spor oyunu. İşte doğru kıyafeti ile her oyuncu eşleştirerek dünyanın en iyi spor stilist olmak için bir şans. Victoria, bizim moda yargıç, oyunun sonunda işinizi oranı. Hazır, set, go!

Doğru kıyafeti ile her sporcuya maç.

2015年8月12日星期三

Araba Yarışı Oyunu Cream The Last Chance

Yine bir kıyamet dünya ve zombi haline insanlar ve evcil hayvanlardan panzehir taşıyan, bir dondurma kamyonu sürerek dünyayı kurtarmak gerekir. Her zaman serin tutmak ve Lab almak zorunda. Onları vurarak kendinizi korumak zorunda zombiler size saldırır. Senin kamyon düzeyleri arasında yükseltmeleri satın almak ve geliştirmek için size ve paraları yardımcı olmak için güç-up toplayın. Bu güzel araba yarışı oyunu oynayarak eğlenceli bir sürü var!


2015年8月10日星期一

Araba Yarışı Oyunu Pizza City

Bu basit ve eğlenceli bir araba yarışı oyunu, lezzetli pizza pasta teslim dünyasına dalmak. Yükseltilmiş araba için para almak için pizza teslim şehir etrafında sürücü! Yayalar önlemek ve diğer sürücülerle kazaların biniyorlar. Daha fazla ziyaret sen, senin pizza daha fazla hasar alır. Senin pizzalar çok hasar varsa, iyi bir ipucu almazsınız. Ayrıca, insanları üzerinde çalışan kaç kez dikkat! Polisler böyle sevmiyorum ve tüm ekran üzerinde size takip edecek. Eğer yakalandı iseniz, bu oyun bitti. Eğer gıda teslim yaparken, her türlü şeyler olacak sen pick up - nitro sizi gereksiz zar, daha hızlı gitmek yapmak için. Hedefinize gitmek için yola izliyor ve aynı zamanda haritayı izlerken arasında geçiş. Ayrıca, sizin gaz sayacı izleyin. Haritada dağılmış Dino benzin istasyonları vardır. , Lastik yakmak peynir eritmek ve zamanında müşterilerine bu teslimatlar olsun!

Şehirde, görünüm siparişleri etrafında araba ok tuşlarını kullanın. / Fare tıklaması girin: siparişleri kabul. S tuşu oyunu kaydedin. Oyun / çek envanter duraklatmak için Boşluk.

2015年8月8日星期六

Gizemli Odadan Kaçış: Tapınak Oyunu


Hatırlayanlar olacaktır belki,daha önce bu  eşleştirme oyunu oyna bir benzerinin tanıtımını yapmıştık.Bu seferki tanıtacağımız oyun,bu flash oyun serisinin bir başka versiyonu.Geçen tanıttığımız uzayla ilgiliydi.Bu seferki temamız tapınak.Tema farklı ama oyunun mantığı aynı.Tapınağı dolaşacağız ve bazı nesneler bulacağız.


Bu nesneleri uygun yerlerde kullanıp (bu uygun yerleri bulmamız için bağlantı kurmak gerekiyor) ilerleyeceğiz.Bazen kafamız karışacak ama aklımızı kullanıp bu gizemli tapınaktan kurtulmayı başarabiliriz! Biraz gizem,biraz zeka...Bu tarz oyunları seviyorsanız bu 11 oyunu kesinlikle denemelisiniz!

2015年8月7日星期五

Kabustan Kaçış Oyunu Oyna


Karanlıktan korkar mısınız? Cevabınız hayır mı? O zaman bu oyun tam size göre! Hazırlanışı enfes olan bu oyunda bir yandan acele etmeniz gerekecek,bir yandan da gizem çözmek zorunda olacaksınız. ücretsiz online oyun oyna hikayesi ise rüyanızda yine uyuyorsunuz ve bu sırada kabus görüyorsunuz.Rüyanızda uyanıp bu kabustan kurtulmaya çalışıyorsunuz.Bir nevi rüya için de rüya hesabı.Zifiri karanlık bir yerden kaçarken ihtiyacınız olan ışık ve sınırlı sayıda sahip olacağınız bu ışıkları akıllıca kullanmanız gerekiyor.

Silah oyunları oynanışını kısa açıklayacak olursak ASDW tuşlarıyla karakterimizi hareket ettiriyoruz ve faremizin sol tuşuyla yolumuzu bulacağımız ışık topları fırlatıyoruz ve yine fare ile bu ışık toplarını yönlendiriyoruz.Bundan dolayı sol ve sağ elimiz bir uyum içerisinde hareket etmesi gerekiyor.Fırlattığınız ışık topu sönmek üzereyken diğer ışık topunu fırlatmanız gerekiyor.Çünkü karanlıkta kalırsanız oyunu kaybediyorsunuz.Daha öncede dediğim gibi ışıkları bölüm bitene kadar tasarruflu kullanmanız gerekiyor.Oyun içerisinde gizli yıldızları toplayarak ışık depolayabilirsiniz.Oyun içerisinde belli yerler var,oralarda ışık bulunuyor.Oralarda dinlenebilirsiniz.Ayrıca oyunu kaybettiğinizde oradan tekrar başlayabilirsiniz.Oyun içerisinde ayrıca bazı tuzaklar bulunuyor.Bunlara da dikkat etmelisiniz.

2015年8月6日星期四

Zeka Oyunu Super Mario Kart Puzzle

Zeka oyunu Super Mario Kart bulmaca bir bilmecenin oyunudur. İki oyun modları oynayabilir; sürgülü ve yapboz. Modunda kayma size bir seferde sadece tek parça, bir defada bir boşluk taşıyabilirsiniz. Jigsaw modu, dört zorluklar vardır; kolay, orta, zor ve uzman. Sen bulmacayı tamamlamak için zamana karşı yarışan ediyoruz ama isterseniz kapatabilirsiniz.

Oyunu oynamak için farenizi kullanın.

Kaybolmuş Çocuğun Arayışı Oyunu

Flash oyunu konusu yolunu kaybetmiş bir çocuğun ailesini arayışıyla ilgili.Karakterimiz baya karışık ve büyük bir yerde kaybolmuştur ve ailesini aramaktadır.Ailesini bulması için ona yardımcı olmaz mısın? Oyunun dili çince ama oynanışı gayet basit.Oynarken bundan dolayı sıkıntı çekmeyeceksiniz.Fakat oyun içerisinde bazı diyaloglar geçiyor.Onları anlamayacaksınız malesef ama pek sıkıntı değil.

Eğlenceli oyunlar oynanışından kısa bahsecek olursak,sağ ve sol ok tuşlarıyla hareket ediyoruz.Bunlara üst üste basınca daha hızlı ilerliyoruz.Bu yeşil bölgelerden geçerken çok işimize yarayacak.Böyle yapmazsanız o yeşil bölgelerde ölüyoruz.

Z tuşuyla zıplıyoruz ve X tuşuyla ateş ediyoruz.Zıplarken Z tuşuna üst üste bastığınızda daha yükseğe zıplıyoruz.Aşağı ok tuşuyla eğiliyoruz.Yukarı ok tuşuyla yukarı ateş etmek için kafamızı kaldırıyoruz.Ayrıca oyunda ilerlerken yeni hareketler de öğreneceğiz.Bu yeni hareketlerin açıklaması ekranda çıkacak.

Spor Oyunu Super Soccer Star Level Pack

Süper Futbol Yıldızı geri daha müthiş futbol spor oyunu eylem için olduğunu. 18 yeni ve zorlu düzeyleri bulunmaktadır. Bu tür beton bloklar ve kirişler gibi tüm engellerin aracılığıyla topu tekmelemek biraz serin hüner çekim yapmak gerekir, ve hedef içine olacaktır. Daha hızlı bir gol olabilir, daha iyi puan olacak.


Spor oyunları oynamayı seviyorsanız doğru yerdesiniz, sizler için özel hazırlanmış spor kategorimizde en iyi oyunları oynayabilirsiniz.


2015年8月3日星期一

Kız oyunları oyna: Chocolate Sour Cream Cake oyunları

Kız oyunları oyna:  

Chocolate Sour Cream Cake oyunları

İsterseniz çikolata, bu kız oyunu seveceksiniz.

Chocolate Sour Cream Cake oyunu oyna.Inanılmaz zengin ve nemli çikolatalı kek tarifi mı arıyorsunuz? Peki, burada bir bakmak etkileyici ama bir sadece sizin arkadaşlarınız, bayanlar ile paylaşmak için yapmak kolay! Bu sadece ağzınızda erir ve tamamen çarpıcı tadı! Ister misin tadı? Sonra sadece yöne.