2015年7月31日星期五

Spor oyunu IPL Cricket Ultimate

IPL Kriket ateş geri budur !! IPL kriket 2012 canlanır. Senin sevimsiz vuruş becerileri ile onları göster! Başarıyla topa vurmak için doğru zamanda vurgulanan oka basın. Favori takım, eylemi istenen sayısını seçin ve bu eğlenceli kriket oyunu kazanmak için rakip takımın puanı yendi.


Daha spor oyunları :www.11oyun.com .

2015年7月30日星期四

En güzel kız oyunları: Scarlett Johansson Celebrity Makeover oyunları

En güzel kız oyunları:
Scarlett Johansson Celebrity Makeover oyunları
Scarlett Johansson Celebrity Makeover kız oyunları. Bu ünlü makyaj beceri ile oldukça görünmesini sağlayın. Seçtiğiniz güzel renklerde ünlü makyaj. Ünlü makyaj ile bir yıldız gibi parlıyor edelim.

Bu ünlü hakkında o üretiyor filmde başrol almaktır, tek sorun ona makyaj sanatçısı bir fincan kahve bırakılır. Sizce bu ünlü yardımcı olmak için bu kez bir adım olacağını düşündüğüm yeni film için harika görünüyor?
En güzel kız oyunları                                      

                      elbise kadar önce
elbise up sonra

2015年7月29日星期三

Zeka Oyunları Oyna Puzzle

Sokak Kids Puzzle bir zeka oyunu. Oynamak için iki mod vardır; sürgülü ve yapboz. Modunda kayma size bir seferde sadece tek karo, bir defada bir boşluk taşıyabilirsiniz. Jigsaw modu, dört zorluklar vardır; kolay, orta, zor ve uzman. Sen bulmacayı tamamlamak için zamana karşı yarış ediyoruz, ama dilerseniz size zamanlayıcıyı kapatabilirsiniz.


Bu bedava oyun oynamak için fareyi kullanın!

2015年7月28日星期二

Zeka oyunu : Math And Match


Matematik Ve Maç bir eğitim zeka oyunu. Bu oyunda size verilen toplamlar ifadeyi eşit blok sayısını seçmek gerekir. Gerekli toplamı elde edene kadar blokları seçmek için bitişik bloklar üzerinde hareket ederken aşağı sol fare tuşunu basılı tutun.


Zincirinde kullanılan daha fazla blok yüksek puan alırsınız. Bir seviyede tamamlamak için 2 dakika içinde 10 toplamları bulmak zorunda kalacaktır. Hızlı daha yüksek zaman bonusu olacak 10 meblağlar olsun.

Daha bedava oyun : www.11oyun.com

2015年7月23日星期四

Whack the Cheater Oyunu

Whack the cheater oyunu oyna - 11oyun eğlenceli oyunlar oyna.

İntikam soğuk yenen yemeğin ve bu eşi kesinlikle popüler Yılan Öldürme oyunları bu bölümde koca eşek şakası onu kanlı intikam alır. Gel, yardım ve sadakatsiz kocam ve onun cariyesi Whack Cheater kötü kadın tarafından cezalandırılacaktır nasıl 12 olası yolları izleyebili.


2015年7月20日星期一

Zeka oyunu: Greek House Escape

Sünger Bob Skate Jigsaw bir bulmaca oyunudur. Oynamak için iki mod vardır; ve sürgülü zeka oyunu. Sürgülü modunda sadece zaman zaman boşlukta bir kiremit taşıyabilirsiniz. Jigsaw modu dört zorluk, kolay, orta, zor ve uzman bulunmaktadır. Sen bulmacayı bitirmek için zamana karşı yarışıyor, ama siz de zamanlayıcı kapatabilirsiniz.



Greek House Escape kaçış oda gelin ve tıklayın bir oyundur. Yunanistan'da tatile konum ve havuz bir gün sonra bir şekerleme vardı. Sadece bir gece için dışarı baş uyandım, ama herkes terk ettiğini görünüyor ve yanlışlıkla onu kilitli! Eğer bulmaca çözmek ve oda kaçış için kodlarını kırmak için kullanabileceğiniz kullanışlı öğeler için arama.


2015年7月9日星期四

Sexo Pamela Hot Kissing oyunu oyna


Pamela Hot Kissing oyunu oyna - Sexo Puzzle Oyunu. Pamela onun eski erkek arkadaş tarafından fark edilmeden onu yeni sevgilisi öpmek istiyor. Kissometer doldurmak ve puan kazanmak için bunu yapmak için ona yardımcı olun.

İlk önce plajda öpüşmeye başlayan ve sonra evlerine geçen ardından discoda öpüşen kahramanımız ile eğlenceli bölümleri sizleri bekliyor.


Oyunumuz da Pamela Anderson eski sevgililerine yakalanmadan etrafta gördüğü yakışıklı erkekleri öpmeye çalışıyor. Flash Oyun "Play" tuşuna basarak başlayınız. Öpüşmeye başlamak için "Fare (Mouse)" nizin sol tuşuna basılı tutmalısınız. Öpüşme devam ederken ekranda ünlem işareti belirdiği zaman öpüşmeyi kesmelisiniz. Ekrdanda üst tarafta bulunan aşkmetre dolduğu zaman yeni bölüme geçebilirsiniz.

Pamela Ateşli Öpücük oyununda herkese iyi şanslar dileriz.


2015年7月1日星期三

Taktik Oyunu: Renkli Savaşcı


Toprak,Buz ve Ateşözelliklerine sahip karakterimizle hedefe ulaşmak yerine göre uygun olan özelliğimizi seçerek en tepeye ulaşmaya çalıştığımız çok eğlenceli ve aynı zamanda zorlayıcı bir oyun. Flash Oyun dilinin Çince olması hiç sıkıntı değil.Oyun içerisinde sürekli size ipuçları veriliyor ve bunları anlamanız için Çince bilmenize gerek yok.Ayrıca oyun içerisinde olası tehlikelerin gösterildiği ekran görüntüleri de mevcut. Bu zeka oyunu mutlaka denemelisiniz!


Oynama Yöntemi: A/D—> Sağ ve Sola İlerleme, W—>Zıplama,R—>Kolu Hareket Ettirme,Asansöre Binme, J—>Buz adama Dönüşme, K—>Ateş Adama Dönüşme, L—>Toprak Adama Dönüşme 2 Kez W—>Uzun Zıplama Fare Sol Tuşu—>Üç Özellikten Birisini Seçebilme Boşluk Tuşu—>Ateş ya da Buz Yollama.

En komik Yarış Oyunları

Ücretsiz yarış oyunları oynamak istiyorsanız, en iyi yarış oyunları bulmak kolay olmadığını seçim için pek çoktur. Oynamak için oyunları bulmanıza yardımcı olmak için, 11oyun.com bulunabilir iyi ücretsiz online yarış oyunları bu kapsamlı bir listesini derledik.

Turbo Racing 3

Bir yarış mücadeleden sonra iseniz, o zaman Turbo Racing 3 check out! Bu bir twist ile bir sokak yarış oyunu: alt ortadan olur her kontrol noktasında racer yerleştirilir, bu nedenle bu tür size yarış boyunca yeterince hızlı olduğunu yapmak, ya da yarışın sonu önce ortadan olacak. Ayrıca sadece emin yaklaşan trafik atlatmak için yeterince çevik konum yapmak ... tarzında her yarışı kazanmak emin olmak için müthiş görünümlü otomobil bir dizi seçim edebiliyoruz!